Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Δημοσθένης Μασσαλάς: “Η άποψη μου για την Κατερίνα έχει πάει στο πάτωμα”

“Στην αρχή είχα παρεξηγήσει αρκετά τον Κώστα Νταλιάνη. Είχα πει ότι μπορεί να μην είναι καλός μάγειρα…”

Mπορεί να έχει αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο δεν διστάζει να ρίξει τα “πυρά” του στον Κώστα Νταλιάνη και στην Κατερίνα Λένη.

Συγκεκριμένα ανέφερε στην Νιόβη Καραπιπέρη και στο 7 Μέρες tv τα εξής:

“Στην αρχή είχα παρεξηγήσει αρκετά τον Κώστα Νταλιάνη. Είχα πει ότι μπορεί να μην είναι καλός μάγειρας ή ότι στο σπίτι είχε λίγο περίεργη συμπεριφορά Όσο ήμασταν μέσα όλοι μαζί, όμως, αναθεώρησα. Κατάλαβα ότι είναι πολύ καλός μάγειρας, δουλέψαμε μαζί και είδα τις ικανότητές του.”

Όσο για την Κατερίνα;

Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, σκέφτηκα τι κάνει εδώ μια κομμώτρια, αλλά μετά έβγαλε το καλύτερο πιάτο και είπα “αυτή κάτι ξέρει από μαγειρική”. Στην πορεία ανταλλάξαμε κάποιες απόψεις και είδα ότι δεν κολλάμε ως άνθρωποι. Είχε κάποιες απόψεις που δεν μου άρεσαν καθόλου. Και μέχρι το τέλος που βγήκα δεν είχα και την καλύτερη γνώμη γι’ αυτήν. Τώρα που τη βλέπω απ’ έξω, η άποψή μου έχει πάει στο πάτωμα”.

 

 

Related posts

Τρελό γέλιο: Η αγγελία που έγινε… viral – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Για πιο λόγο έφυγε η Ειρήνη Νικολοπούλου από το epsilon; – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Τα καρφιά του Σεφερλή για το Πρωινό (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live