Gossipstory.gr
Lifestyle

Διάκριση για τη mat. fashion σε Plus Size brand of the Year από το Best in Fashion

H mat. fashion, η αμιγώς ελληνική εταιρεία που εδώ και τρεις δεκαετίες έχει ανατρέψει τα δεδομένα της μόδας στην Ελλάδα, διακρίθηκε ως Plus Size Brand of the Year 2020 από το Best in Fashion, ακολουθώντας την ανάδειξή της σε Greek Fashion Brand 2019 και Women’s Brand 2018.

H mat. διένυσε ακόμα μία σεζόν γεμάτη δημιουργικότητα και εξωστρέφεια, δίνοντας το παρόν στις μεγαλύτερες εκθέσεις μόδας της Ευρώπης, ενώ αποτέλεσε και το πρώτο plus size brand που πραγματοποίησε fashion show στην πασαρέλα της Collection Premiere Moscow.

Πλέον, η εμβληματική εταιρεία μόδας εδραιώνει τη διεθνή της παρουσία μετρώντας εκατοντάδες σημεία πώλησης σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως, με πιο πρόσφατη προσθήκη το νέο mono-brand κατάστημα στο Aurora Mall στην πόλη Μπουζάου της Ρουμανίας.

Εντός συνόρων, την χρονιά που μας πέρασε η mat. εγκαινίασε το 21ο της κατάστημα στον Πειραιά και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Κατερίνα Πεφτίτση από το GNTM, που επισφραγίστηκε από μία εντυπωσιακή τηλεοπτική καμπάνια. Επιπλέον, εμπλούτισε τις συλλογές της με παπούτσια και αξεσουάρ και επένδυσε στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του πελάτη στα φυσικά καταστήματα και online στο shop.matfashion.com.

Η νέα βράβευση της mat. fashion ως Plus Size Brand of the Year 2020, έρχεται να προστεθεί σε μία πληθώρα από διακρίσεις για το brand που έχει κατακτήσει την κορυφή στην plus size μόδα της Ελλάδας και στοχεύει σε ανάλογη πορεία και στις άλλες χώρες όπου έχει ισχυρή εμπορική παρουσία.

Τόσο οι συλλογές καθαυτές, όσο και οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας προς όλες τις γυναίκες, αποτελούν χαρακτηριστικά που έχουν αναδείξει τη mat. σε έναν σταθερό και αξιόπιστο παράγοντα μόδας, εντός και εκτός συνόρων. Και αυτή, είναι μια τεράστια νίκη του body positivity!

Related posts

Επιγραφές σε σιδηροδρομικό σταθμό του Λονδίνου… στα ελληνικά

Αναστάσης Δαφνής

Ξεχάστε τις σέξι φωτογραφίες της Πετρούλας – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Ο Τάκης Γιαννέτος σχεδίασε την Οσκαρική εμφάνιση του Λάκη Λαζόπουλου

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live