Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Είναι ικανοποιημένες οι γυναίκες με το στήθος τους;

Το στήθος είναι ανέκαθεν σύμβολο θηλυκότητας.

Ποικίλλει σε σχήμα, μέγεθος, σφρίγος και σταθερότητα. Επίσης θα πρέπει να επισημανθεί ότι, όσο κι αν πιστεύουμε το αντίθετο, το γυναικείο στήθος στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν είναι συμμετρικό. Τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχει συσχέτιση της ικανοποίησης που έχει μια γυναίκα με το στήθος της με αυτήν που έχει για όλο το σώμα της.

Έρευνες δείχνουν επίσης ότι η μεγαλύτερη δυσαρέσκεια της γυναίκας για το μέγεθος του μαστού της σχετίζεται σημαντικά με τη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια για το σώμα της.

«Η γυναίκα έχει συνδέσει τη θηλυκότητά της με το στήθος της κι αυτό έχει άμεση επίπτωση στη σεξουαλικότητά της και στην αυτοπεποίθηση που νοιώθει» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, διευθυντής του Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής «Αισθητική Ανάπλαση».

Η μεγαλύτερη έρευνα για την ικανοποίηση του μεγέθους του μαστού που έγινε πρόσφατα σε περίπου 18.500 γυναίκες σε 40 διαφορετικές χώρες έδειξε ότι μόνο 3 στις 10 γυναίκες είναι ευχαριστημένες με το μέγεθος του στήθους τους.

Οι μισές περίπου γυναίκες θα ήθελαν μεγαλύτερο στήθος και 2 στις 10 θα το ήθελαν μικρότερο.

Η έρευνα έδειξε επίσης ότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάλογα με την ικανοποίηση των γυναικών για το μέγεθος του στήθους τους ανάλογα τη χώρα.

Για τις Ελληνίδες η έρευνα έδειξε ότι ισχύουν τα παραπάνω νούμερα καθώς βρέθηκε ότι το 47% θα ήθελε να είχε μεγαλύτερο στήθος, το 23 % θα ήθελε μικρότερο στήθος και μόνο το 30% είναι ικανοποιημένο με το μέγεθος του στήθους τους. Στο θέμα αυτό ο κ. Χριστόπουλος αναφέρει: «Η εμπειρία που έχουμε από γυναίκες απ’ όλον τον κόσμο, στα πλαίσια του Ιατρικού Τουρισμού που έχουμε αναπτύξει, δείχνει ότι η επιθυμία των γυναικών να αλλάξουν το στήθος τους, και ιδίως να το μεγαλώσουν, δεν έχει να κάνει με κράτη, έθνη και φυλές.

Βέβαια, το κύριο αίτημα που δεχόμαστε από αυτές τις γυναίκες είναι για αύξηση του μεγέθους του στήθους τους, αλλά χωρίς υπερβολές.

Υπάρχουν φυσικά και κάποιες εξαιρέσεις από γυναίκες που ζητούν υπερβολικό στήθος, αλλά αυτές προσπαθούμε να τις αποτρέψουμε να το κάνουν διότι δεν ταιριάζει στο σωματότυπό τους. Εξάλλου ο σωστός πλαστικός χειρουργός οφείλει να χρησιμοποιεί τις γνώσεις του για να επιτύχει αρμονία και αισθητική σε κάθε άνθρωπο που τον εμπιστεύεται».

Η ικανοποίηση που θέλουν να έχουν οι γυναίκες για το στήθος τους τις οδηγεί συχνά στα ιατρεία των πλαστικών χειρουργών για να διορθώσουν άμεσα το μέγεθος και το σχήμα των μαστών τους, αλλά και έμμεσα στη βελτίωση της σεξουαλικότητας και της αυτοπεποίθησής τους.

https://www.athanasioschristopoulos.com/

Related posts

Ο Έλληνας Personal Trainer της Jenner σου δείχνει ασκήσεις για γλουτούς πριν βγεις ραντεβού!

Αναστάσης Δαφνής

Καρκίνος του μαστού: Ποιες γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο επανεμφάνισης

Αναστάσης Δαφνής

Νέα αντίληψη στη διαμόρφωση του προσώπου

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live