Gossipstory.gr
Lifestyle

Ειρήνη Καζαριάν: Το αποστομωτικό κείμενο για όλους όσους την έκριναν (ΦΩΤΟ)

Η Ειρήνη Καζαριάν με ένα μακροσκελές κείμενο που ανάρτησε στα insta stories θέλησε να κλείσει τα στόματα όλων όσων την έκριναν για την επιλογή της να παίξει Ίψεν στο θέατρο.

Η νικήτρια του “GNTM” φέτος θα δοκιμάσει το θέατρο, καθώς δέχτηκε την πρόταση του σκηνοθέτη Νικόλα Ανδρουλάκη. Συγκεκριμένα το νεαρό μοντέλο θα παίξει στην θεατρική παράσταση «Κούκλες» που ανεβαίνει για δεύτερη χρονιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Πριν από λίγες ημέρες η Ειρήνη Καζαριάν, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το έργο και εκείνη δεν θυμόταν το όνομα του ρόλου της και η αντίδραση της σχολιάστηκε ως ειρωνική. Αυτό στάθηκε αφορμή για να δεχτεί διάφορα σχόλια για τη συμπεριφορά της.

Έτσι, η ίδια αποφάσισε να δημοσιεύσει στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από Instastories κάποιες δημοσιεύσεις που δίνουν αποστομωτική απάντηση σε όσους την έκριναν.

Δείτε το μακροσκελές κείμενο:

Related posts

Μπέττυ Μαγγίρα: “Είμαι γενικά φύσει αισιόδοξος άνθρωπος”

Αναστάσης Δαφνής

Κόνι Μεταξά: Βάζει “φωτιά” στο instagram! (ΦΩΤΟ)

editor

Δούκισσα Νομικού: Το μήνυμα της για την ημέρα της φιλίας -(φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live