Gossipstory.gr
Lifestyle

Ελένη Πασχαλίδη: Η μητέρα του Αντώνη Ρέμου μιλά για τον γιο της και την Υβόννη Μπόσνιακ! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες»

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν την συναυλία του Αντώνη Ρέμου το βράδυ της Τετάρτης, ήταν και η μητέρα του, Ελένη Πασχαλίδη. Η κ. Ελένη έχει τεράστια αδυναμία στο γιο της την οποία και εξέφρασε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και στον δημοσιογράφο, Αρτ.

Η ίδια μάλιστα, τόνισε πως λατρεύει την νύφη της Υβόννη Μπόσνιακ και πως θα ήθελε κι άλλα εγγόνια.

«Πετάω στα σύννεφα σήμερα για τον Αντώνη μου. Ακόμα πιο πολύ πετάω στα σύννεφα που η εγγονή μου έχει το όνομά μου. Ο Αντώνης είναι για μένα ότι είναι για κάθε μάνα το παιδί της. μαμάκιας δεν ήταν ποτέ. Σε μένα χωράνε μόνο αντράκια, όχι μαμάκηδες. Όταν μου είπε ότι θα παντρευτεί χάρηκα, αυτό ήταν το όνειρό μου. Εξίσου αγαπάω και την Υβόννη, την λατρεύω. Μακάρι όλες οι πεθερές να έχουν τέτοιες νύφες. Το μεγαλύτερο δώρο που μου έχει κάνει ο Αντώνης είναι η εγγονή μου η Ελένη. Ο γιος μου έχει περάσει αρκετά δύσκολα στη ζωή του, αλλά ο Θεός δεν τον άφησε. Όταν πιστεύεις στον Θεό όλα έρχονται. Με τη δική μου προσευχή τα απέκτησε όλα. Του λέω κάθε μέρα να κάνει κι άλλο παιδάκι», είπε μεταξύ άλλων η μητέρα του Αντώνη Ρέμου.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

1883 Cocktail Challenge

editor

Καρύδη-Αθερίδης: Πάντα και παντού μαζί – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Η Μπίλη Τζώρτζη–Η σιδηρά κυρία της επιχειρηματικότητας!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live