Gossipstory.gr
Lifestyle

Ελένη Ράντου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν συνεχίστηκε το Κωνσταντίνου και Ελένης για τρίτη σεζόν

«Θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο να τελειώσει στη δεύτερη χρονιά».

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν από τις σειρές που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό και ακόμα και σήμερα στις επαναλήψεις τα νούμερα τηλεθέασης είναι πολύ υψηλά.

Η Ελένη Ράντου μιλώντας σε τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η αγαπημένη σειρά σταμάτησε στις δυο σεζόν.

«Είναι βλακείες ότι αρνήθηκα το να συνεχιστεί για τρίτη σεζόν το Κωνσταντίνου και Ελένης. Ούτε πολλά λεφτά παίρναμε, ούτε πολλά λεφτά θα παίρναμε. Δεν κινήθηκα ποτέ με οικονομικό άξονα γύρω από τις δουλειές. Απλά ένιωσα πως είχε τόσο πολύ δέσει αυτή η ομάδα και είχε φτάσει στο πικ της συνεργασίας, που με τρόμαζε ότι μπορεί μια επόμενη χρονιά μπορεί να μην ήταν τόσο δεμένη όσο η προηγούμενες. Εγώ θυμάμαι να είναι από όλους συμφωνημένο να τελειώσει στη δεύτερη χρονιά και δε θυμάμαι να είχε γίνει καμία σοβαρή μεγάλη κουβέντα να πάει και τρίτη χρονιά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Ράντου.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Σαν σήμερα το 1977, κυκλοφόρησε το single των Sex Pistols: “God Save The Queen”

Αναστάσης Δαφνής

Nύχτες ακολασίας για δεκάδες swingers στην Κρήτη – Όλες οι γαργαλιστικές λεπτομέρειες

supervisor

Ο ιδιοκτήτης του Corfu Palace γιόρτασε τα 80 χρόνια του, σε οικογενειακό κλίμα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live