Gossipstory.gr
Media

«ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» με τον Θοδωρή Αθερίδη και μια απροσδόκητη παρέα την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου

O Θοδωρής Αθερίδης, καλωσορίζει τους τηλεθεατές στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στις 00:30 στο MEGA. Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει η Σεμίνα Διγενή.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται έναν από τους σπουδαιότερους Έλληνες εικαστικούς, με διεθνή βραβεία και σπουδαίες διακρίσεις, τον Κωστή Γεωργίου. Ο καταξιωμένος και πολυβραβευμένος εικαστικός συναντιέται με την απροσδόκητη παρέα του, στην οποία συμμετέχουν μεταξύ άλλων η τηλεοπτική «Μις Μαρπλ», Αγγελική Νικολούλη, ο θρυλικός λαϊκός σταρ των 70’ς, Γιάννης Ντουνιάς, οι ερμηνευτές του ρεμπέτικου τραγουδιού Μπάμπης Τσέρτος και Μαρία Σουλτάτου, η παρουσιάστρια και φιλόλογος Βίκυ Φλέσσα, ο επιχειρηματίας και σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς, ο δεξιοτέχνης του μπουζουκιού Μανώλης Καραντίνης, η Ολυμπιονίκης του στίβου Φανή Χαλκιά και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Μουσική, εξομολογήσεις, αστείες ιστορίες, γλυκές αναμνήσεις και αγαπημένοι καλεσμένοι στο «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» αυτής της Παρασκευής.

#elakaithadeis #ελακαιθαδεις

Instagram: @elakaithadeis

Facebook: Έλα Και Θα Δεις / Ela Kai Tha Deis

Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε το trailer για το «ΕΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ» την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου με τον Θοδωρή Αθερίδη : https://www.youtube.com/watch?v=n1g20yiSi8Q

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Παρουσίαση: Θοδωρής Αθερίδης

Executive producer: Σεμίνα Διγενή

Συντονισμός: Μελπομένη Μαραγκίδου

Επιμέλεια Εκπομπής: Κίρκη Καραλή

Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούντζος

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βλάχος

Οργάνωση Παραγωγής: Φάνης Συναδινός

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Στρουμπούλης

Related posts

Ο Ελληνικός τελικός της Eurovision με Καπουτζίδη – Βανδή;

Αναστάσης Δαφνής

Κατερίνα Καινούργιου: Έξαλλη με τα σχόλια σε φωτογραφία της με μαγιό

editor

Εκτός προγράμματος του Mega το Music Mall!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live