Gossipstory.gr
Media

Η σέξι εμφάνιση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και το κοινωνικό μήνυμα στο My Style Rocks (BINTEO)

Η εμφάνιση που δίχασε την κριτική επιτροπή και τις παίκτριες!

H πρώην Playmate που συμμετέχει στο φετινό “My Style Rocks”, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε μια σέξι εμφάνιση και έστειλε κοινωνικό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των ζώων στο χθεσινό επεισόδιο του παιχνιδιού.

Η συγκεκριμένη εμφάνιση σίγουρα έκανε εντύπωση, αλλά συνάντησε αυστηρή κριτική από τον Στέλιο Κουδουνάρη. Θυμίζουμε ότι η Ευρυδίκη έχει περάσει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας μετά την παρουσία της στα καλλιστεία, καθώς δέκα χρόνια μετά, διαγνώστηκε με λέμφωμα Hodgkin στο τρίτο στάδιο. Η μάχη που έδωσε, όπως δηλώνει η ίδια, της έδωσε τεράστια δύναμη και αυτοπεποίθηση.

«Είναι η στιγμή που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες μα πόσο όμορφη είμαι. Μέχρι που τρως τη σφαλιάρα και λες “ώπα”. Όταν έχει περάσει τέτοιες κατάστάσεις, το My Style Rocks για μένα είναι κάτι εύκολο», δήλωσε η ξανθιά καλλονή.

Η ίδια έχει ως ένα από τα μότο της στο Instagram την εξής φράση: «Σεβασμός σε κάθε ανυπεράσπιστο και αδύναμο πλάσμα σε αυτή τη γη».

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ @grmystylerocks ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ … ❤️ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΡΙΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΛΕΣ ?ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ? ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 5:05 ΣΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ @skaitv.gr JEWELS ? : @charms.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ε Υ Ρ Υ Δ Ι Κ Η ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ (@papadopoulou_evridiki) στις

Related posts

Αποκλειστική Συνέντευξη – Γρηγόρης Τσεκούρας: «Έχω φίλους ομοφυλόφιλους που είναι πιο παντελονάτοι από κάποιους στρέιτ»

Γιάννης Μαυρίδης

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Η ανάρτησή του λίγες ώρες μετά την αποχώρηση (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Survivor – Ρουμελιώτη σε Κατσούλη: “Τι θέλεις να σε ξαναερωτευτώ με αυτά που κάνεις;”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live