Gossipstory.gr
Lifestyle Υγεία & Ομορφιά

Η σχεδιάστρια Όλγα Καραβερβέρη σχεδιάζει μάσκες και στηρίζει έμπρακτα τον αγώνα κατά του κορονοϊού

Η Όλγα Καραβερβέρη έχει αποδείξει ότι είναι ένα άτομο με κοινωνική ευαισθησία και ευθύνη που προτάσσει τις δυνάμεις και τις ικανότητές της για να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο.

Η επιτυχημένη σχεδιάστρια μόδας αξιοποίησε τις δυνατότητες και τα μέσα που διαθέτει για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Παρά το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις σημαντικότερες δημιουργούς της γενιάς της, με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο του γάμου και της βάπτισης καθώς και στο χώρο της μόδας και της υψηλής ραπτικής, είναι η πρώτη σχεδιάστρια που στηρίζει, έμπρακτα, την μάχη κατά της πανδημίας. Δημιουργεί, σχεδιάζει, παράγει και επιχειρεί. Μέσα, λοιπόν, από την τεχνογνωσία της, και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην χώρα μας, ανέστειλε την παραγωγή των συλλογών της και έστρεψε όλες τις δυνάμεις της στην παραγωγή βαμβακερών μασκών για να καλύψει το κενό στην ελληνική αγορά.

Η Ιωάννα Καραβερβέρη με την ειδικά σχεδιασμένη μάσκα για κωφούς και βαρύκοους

Η σχεδιάστρια λοιπόν, συνεισφέρει μέσα από των σχεδιασμό υφασμάτινων μασκών προστασίας που είναι τόσο αναγκαίες την συγκεκριμένη περίοδο. Μάλιστα, η Όλγα Καραβερβέρη περά από τις απλές μάσκες σχεδιάζει και ειδικά διαμορφωμένες μάσκες με διαφάνεια που επιτρέπει την χειλεανάγνωση, για τους κωφούς και βαρήκοους συνανθρώπους μας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site της σχεδιάστριας:

Main Home

Related posts

Καραβάτου- Κατσούλης: Η πρώτη τους βραδινή εμφάνιση μετά την γέννα -(φωτο)

supervisor

My Style Rocks: Ο διάσημος σύντροφος της νέας παίχτριας! (ΦΩΤΟ)

editor

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της μικρής Άννυ: Τι δηλώνουν οι δικηγόροι μετά την σύλληψη του Νικολάι – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live