Gossipstory.gr
Celebrities

Ικέρ Κασίγιας: Το μήνυμα της συζύγου του μετά το χειρουργείο της (ΦΩΤΟ)

Ένα συγκινητικό μήνυμα θέλησε να στείλει η σύζυγος του Ικέρ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρα, μετά την εγχείρηση της για τον καρκίνο.

Το ζευγάρι πέρασε δύσκολες στιγμές το τελευταίο διάστημα καθώς, πριν από λίγο καιρό ο ποδοσφαιριστής παραλίγο να χάσει τη ζωή του μετά από το καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της προπόνηση του, ενώ στη συνέχεια έμαθαν πως η σύζυγο του έχει καρκίνο στη μήτρα.

Η όμορφη δημοσιογράφος πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, και πλέον είναι  στο σπίτι της. Η ίδια θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα μετά την περιπέτεια της γράφοντας στο instagram: “Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”.

Δείτε την εικόνα:

Related posts

Σε ποια εκπομπή θα εμφανιστεί ο Κώστας Μαρτάκης; – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Σε άθλια κατάσταση γνωστός ηθοποιός μετά το χωρισμό – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Justin Bieber: Γιατί αποτελεί μισητό πρόσωπο για την Μέση Ανατολή; – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live