Gossipstory.gr
Lifestyle

Κατερίνα Γερονικολού: “Δεν φοβήθηκα που ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πατέρας” (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα εξομολογήθηκε η ηθοποιός για την σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Στην πρώτη εκπομπή για φέτος της Φαίης Σκορδά καλεσμένη ήταν η Κατερίνα Γερονικολού. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τους φόβους της αλλά και το πώς αντιμετώπισε το γεγονός ότι ο ηθοποιός είναι πατέρας.

“Θα ήθελα να το έχω πει εγώ και να μην αναγκαστώ να το πω επειδή δημοσιοποιήθηκε από τρίτους. Επειδή είχα παρέα, ποτέ δεν αισθάνθηκα μόνη ή αβοήθητη ή εκτεθειμένη, είπε αρχικά για τη σχέση της”, ενώ στη συνέχεις πρόσθεσε: “δεν φοβήθηκα που είναι πατέρας. Ίσα ίσα, μόνο και μόνο η επιλογή ενός νέου άντρα, υπερεπιτυχημένου να προχωρήσει στη δημιουργία οικογένειας, είναι πολύ ωραίο στοιχείο. Δείχνει ότι είναι σοβαρός, θέλει να αναλάβει και άλλες ευθύνες. Μου φαίνεται πολύ ωραία επιλογή. Το παιδί ενός ανθρώπου πάει πακέτο μαζί του, επομένως, δεν έχεις να κάνεις σχέση μόνο με έναν άνθρωπο, έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο και το παιδί του. Υπήρχε δυσκολία, υπήρχε άγχος αν θα κυλήσει καλά το πράγμα, αλλά τώρα νομίζω έχει ξεπεραστεί αυτή η ανασφάλεια”.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Γιατί έστειλε τελεσίγραφο στο Mega o Γιάννης Μπέζος;

Βίκυ Καγιά: Έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε μόλις 2,5 εβδομάδες! – (φωτο)

supervisor

Ναι ισχύει! Έλενα Παπαρίζου-Ανδρεάς Καψάλης παντρεύτηκαν! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live