Gossipstory.gr
Media

Κατερίνα Καινούριου: Έπεσε η αυλαία για το “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ” – Ο επίλογος της παρουσιάστριας στον αέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η τελευταία εκπομπή του Ευτυχείτε, η οποία φέτος άντεξε στον ανταγωνισμό και επικράτησε κατά πολύ των αντιπάλων της.

Η Κατερίνα Καινούριου φτάνοντας στο peak της επαγγελματικής της καριέρας, σήμερα ολοκλήρωσε τον κύκλο της με το OPEN (πρώην Epsilon) λέγοντας τα εξής στον τηλεοπτικό αέρα:

«Ευχαριστώ εσάς τους τηλεθεατές που ειδικά αυτή τη δύσκολη σεζόν, μας στηρίξατε τόσο πολύ, καθημερινά μπαίναμε στα σπίτια σας και μας δείξατε την αγάπη σας και την υποστήριξή σας. Αυτό εγώ το παίρνω και σαν μια επιβράβευση της δουλειάς μας. Εγώ δεν καρπώνομαι ποτέ προσωπικά τις επιτυχίες. Η επιτυχία αυτής της εκπομπής φέτος ήταν ομαδική…

Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον Θέμη Μάλλη. Όταν πρωτοξεκινήσαμε η εκπομπή έκανε 2% και 3% και με πολλή προσπάθεια καταφέραμε αυτή τη στιγμή να είμαστε πρώτοι σε ένα κανάλι νεοσύστατο

Η συνεργασία μας τελειώνει εδώ με τον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας με έκανε καλύτερη παρουσιάστρια. Αυτό που έκανες για μένα, ειλικρινά, σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου»

«Τα κανάλια δεν είναι το σήμα, τα κανάλια είναι οι άνθρωποι που εργάζονται γι’ αυτά, αυτοί που είναι κάθε μέρα στο πλατό.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ιδιοκτησία του OPEN που με πίστεψε, με κράτησε τότε από το Epsilon και με εμπιστεύτηκαν, μου έδωσαν τα πάντα και κατά καιρούς τους ανθρώπους της διοίκησης που με στήριξαν πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, δεν ξεχνώ»

Related posts

Γ. Καπουτζίδης για Eurovision και Argo: “Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής…”

Αναστάσης Δαφνής

Οι πολιτικές εξελίξεις για ακόμα μια φορά επικράτησαν!

Αναστάσης Δαφνής

The Booth: Πόσο έκανε η χθεσινή τους πρεμιέρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live