Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Κρατερός Κατσούλης: Αποχωρεί οριστικά από το STAR – Το δημόσιο μήνυμά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Σήμερα εμφανίστηκε στην τελευταία του εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης, καθώς όπως αποκάλυψε, δεν θα μπορέσει να συνεχίσει το ταξίδι του στον σταθμό, εξαιτίας απαιτητικών και πολύωρων γυρισμάτων, που έχει προγραμματίσει για την ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.

Ένας κύκλος της τηλεόρασης κλείνει για τον ηθοποιό, με την γυναίκα του και την υπόλοιπη ομάδα, να βουρκώνουν για αυτή την απόφαση:

«Ήθελα να ετοιμάσω κάτι, 2-3 μέρες το σκεφτόμουν, αλλά δεν μπορούσα. Παρότι εμείς οι ηθοποιοί οφείλουμε να διαχειριζόμαστε τα συναισθήματα που νιώθουμε, αυτό από μόνο του είναι δύσκολο. Θα το πω πολύ απλά. Σήμερα για μένα είναι η τελευταία μέρα Στην φωλιά των Κου Κου. Φεύγω από την εκπομπή, φεύγω από το Πρωινό, από την καθημερινή παρουσίαση. Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος που έχει ξεκινήσει πριν από 7 χρόνια, κλείνει με πολλή χαρά, αγάπη, συγκίνηση, τρυφερότητα, γιατί ήταν δική μου επιθυμία, πολύ μεγάλη, που σεβάστηκε το Star.

Ήταν επιθυμία του καναλιού και δική μου να ειπωθεί πρώτα από εμένα. Ο κύριος λόγος που φεύγω τώρα και όχι στο τέλος της σεζόν είναι διότι υπάρχει μια ταινία, η Σμύρνη μου αγαπημένη. Είναι πρωταγωνιστικός ρόλος και οι ανάγκες γυρισμάτων είναι τέτοιες που θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιήσω, εάν το Star δεν μου επέτρεπε να αποχωρήσω.

Πραγματικά δεν γινόταν να συνεχίσω άλλο, δεν μπορούσαν να συνδυαστούν και τα δύο. Θέλω να ευχαριστήσω το Star, γιατί από το 2017 που ήρθαμε, έχουν γίνει πολλά. Εμένα με στήριξαν πάρα πολύ και σε προσωπικά θέματα, όπως ήταν η υγεία μου».

«Όσο προετοιμασμένος και να είσαι, βασικά δεν είσαι. Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτά τα 7 χρόνια και υπάρχει από μέρους μου μια τρομερή αμηχανία, ένας φόβος για το άγνωστο. Εύχομαι όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν όσο καλύτερα γίνεται».

Related posts

Δροσερά, καλοκαιρινά και πανέμορφα τα looks της makeup artist Καίτης Τομαζίνου

Γιάννης Μαυρίδης

Σίσσυ Χρηστίδου: Στο Τελ Αβίβ μαζί με τον γιο της! (ΦΩΤΟ)

editor

Κόνι Μεταξά: Εκτός της ομάδας του “Πρωινού”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live