Gossipstory.gr
Lifestyle

Κυριακή Κατσογρεσάκη για My Style Rocks: «Εκεί υπάρχουν ίντριγκες, τσακωμοί, κατινιά και όλο αυτό δεν ταιριάζει με μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Θα έφευγα εγώ, ούτως ή άλλως από το ριάλιτι»

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη, αποχώρησε από το «My Style Rocks» μόλις την πρώτη εβδομάδα συμμετοχής της. Η καλλονή αεροσυνοδός παραχώρησε συνέντευξη στην δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη και την κάμερα της εκπομπής «Happy Day», όπου μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι αλλά και την εμπειρία της από τα ταξίδια στο πλευρό του Σεΐχη.

Σχετικά με την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή στο «My Style Rocks», η Κυριακή είπε: «ωραίο παιχνίδι, λέω, φαίνεται και εφόσον θα έχω και ρεπό ας το συνδυάσω να πάω. Και πήγα λοιπόν! Όταν, όμως, το ανακοίνωσα στις φίλες μου, μου είπαν “μην πας, δεν είναι αυτό το παιχνίδι για σένα”. Και στη συνέχεια συνειδητοποίησα ότι όντως το παιχνίδι δεν είναι για τον χαρακτήρα μου. Εκεί υπάρχουν ίντριγκες, τσακωμοί, κατινιά και όλο αυτό δεν ταιριάζει με μένα. Αυτοί με έβγαλαν έξω αλλά θα έφευγα εγώ, ούτως ή άλλως, την επόμενη εβδομάδα. Έγινε μια ερώτηση που θεωρώ πως ήταν άκυρη, γιατί δεν είχε σχέση με το παιχνίδι. Απάντησα με απόλυτη ειλικρίνεια και θεώρησα ότι δεν υπάρχει λόγος να βγω ψεύτρα ή να το κρύψω. Εφόσον μου έγινε η ερώτηση, άκυρη ή όχι, την απάντησα. Ήμουν ειλικρινέστατη», είπε χαρακτηριστικά η Κυριακή Κατσογρεσάκη.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ταινίες του μεγάλου κωμικού που πρέπει να δεις έστω και μια φορά!

Αναστάσης Δαφνής

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έτοιμη να κάνει οικογένεια; (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Θέμης Γεωργαντάς: Γιατί δεν μιλούσε στη Σταμάτη

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live