Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Κωνσταντίνος Μενούνος: “Με θλίβει το βρώμικο κουτσομπολιό – Βάλλεται ο Πολιτισμός, όχι μόνο το Θέατρο” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Είναι θλιβερό το γεγονός…”

Μέσα από την εκπομπή “Η Δώρα…με τα Δώρα”, ο ηθοποιός και χορογράφος Κωνσταντίνος Μενούνος, εξέφρασε την δική του στάση γύρω από τις καταγγελίες που δημοσιοποιούνται στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς και το κουτσομπολιό που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες σε πολλούς ηθοποιούς και καλλιτέχνες.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

“Βάλλεται ο Πολιτισμός, δεν βάλλεται μόνο το θέατρο. Είναι θλιβερό το γεγονός, κακά τα ψέματα. Στο βάθος-βάθος στο τούνελ, θα φανεί κάποτε το φως και η ελπίδα και η αισιοδοξία για κάτι καλύτερο. Πάντα γίνονται κάποιες καταστάσεις και κάποια θέματα, έτσι θέλω να πιστεύω γιατί είμαι και αισιόδοξος άνθρωπος εκ φύσεως ότι θα γίνει κάτι καλό μέσα από αυτό στο τέλος”

“Βέβαια εγώ θα χειροκροτήσω και θα επικροτήσω όλα αυτά που γίνονται και όλες οι προσπάθειες που γίνονται όταν φτάσουν στο τελικό αποτέλεσμα…”

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι αρκετές φορές το θέμα αυτό οδηγείται σε ένα κουτσομπολιό:

“Με θλίβει το γεγονός γιατί όλο αυτό που έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες θα έλεγα ότι έχει φτάσει και στο άλλο άκρο πλέον. Και θα μου επιτραπεί η έκφραση να πω ότι έχει ξεκινήσει να γίνεται ένα κακό και βρώμικο κουτσομπολιό, το οποίο εμένα ως θεατή με θλίβει, με κάνει να κλείνω την τηλεόραση, να μην θέλω να ακούσω τίποτα περί του Πολιτισμού”.

Εν συνεχεία, αναφέρει ότι θα έπρεπε να γίνει και μία δημοσιοποίηση περιπτώσεων σεξουαλικής και ψυχολογικής βίας, σε δουλειές που είναι μη αναγνωρίσιμες.

Κάτι φυσικά που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους με την εν λόγω κίνηση.

Related posts

The Booth: Ο λόγος που δεν βγήκε σήμερα η εκπομπή

Γιάννης Μαυρίδης

Survivor All Star: Διπλασιασμός τελικού επάθλου

Γιάννης Μαυρίδης

Ελληνίδα τραγουδίστρια προσπαθεί να μας πείσει ότι είναι 18! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live