Gossipstory.gr
Lifestyle

Κώστας Φραγκολιάς: Οι δηλώσεις του για την αποχώρηση του Παπανώτα από τον Alpha! (BINTEO)

“O καθένας είναι επαγγελματίας και είναι κριτής του εαυτού του.”

Στην ξαφνική αποχώρησε του Δημήτρη Παπανώτα από την εκπομπή “Happy Day” και τον Αlpha αναφέρθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς μιλώντας στην κάμερα του “Καλοκαίρι Not”. O Δημήτρης Παπανώτας στο φινάλε του “Happy Day” ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το σταθμό και την ομάδα της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Ο πρώην πλέον συνεργάτης του σε δηλώσει του τόνισε καλά έκανε και έφυγε για ακολουθήσει τα θέλω του.

“O καθένας είναι επαγγελματίας και είναι κριτής του εαυτού του. Ο καθένας δρομολογεί την πορεία του ανάλογα με τα θέλω του. Ο Δημήτρης αποφάσισε να αποχωρήσει όχι για δικού του λόγους. Και εγώ ίσως στη θέση του το ίδιο θα έκανα. Αποφάσισε να αποχωρήσει και να δοκιμάσει κάτι καινούργιο. Είναι ωραίες οι προκλήσεις και αξίζει να δοκιμάζουμε πράγματα. Ακόμη κι αν τον στερηθούμε δυστυχώς. Συζητήσαμε λίγο και νομίζω πως έπραξε καλώς. Μας οδηγούν τα θέλω μας. Το θέλω του Δημήτρη έτσι όπως μου το περιέγραψε, το καταλαβαίνω και νομίζω στη θέση του θα έκανα το ίδιο πράγμα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Έριξε το instagram η Κατερίνα Καινούργιου με την νέα της φωτογραφία -(φωτο)

supervisor

Στεφανία Λυμπερακάκη: Όλα όσα είπε για τη Eurovision! (BINTEO)

editor

“Ελένη”: Επέστρεψε η παρουσιάστρια – Τι είπε στους τηλεθεατές; (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live