Gossipstory.gr
Lifestyle

Μάκης Δελαπόρτας: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ευτυχείτε» έδωσε ο Μάκης Δελαπόρτας. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αποκάλυψε την για πρώτη φορά την μοναδική συνάντηση που είχαν η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Ρένα Βλαχοπούλου.

«Η αγαπημένη μου σκηνή, όπως όλων, είναι το “Σούζι τρως” γιατί ζώντας δίπλα στη Ρένα Βλαχοπούλου τόσα χρόνια ξέρω πως αυτή η ατάκα ήταν δική της. Η κυρία που έπαιζε τη Σούζι πραγματικά φοβάται μη της έρθει καμιά ξανάστροφη γιατί η Ρένα ήταν πάρα πολύ αυθόρμητη, μπορεί να τη χτυπούσε, θα της έδινε μία… Η Αλίκη Βουγιουκλάκη με τη Ρένα Βλαχοπούλου συναντήθηκαν μόνο μια φορά χάρη σε μένα. Ήταν μια μοναδική βραδιά και θα τη θυμάμαι για πάντα. Η Αλίκη για πρώτη φορά τότε έφαγε κατσικάκι με πατάτες, ενώ της είχε ετοιμάσει η Ρένα και ο άντρας της ένα ψάρι. Η Αλίκη έτρωγε μόνο ψάρι και βραστά λαχανικά, τίποτα άλλο. Κι ένα μελομακάρονο που ήταν η… κατάχρηση της χρονιάς της από γλυκά. Εκείνη τη βραδιά, προς χάριν της Ρένας, κι επειδή της είπε η Ρένα “μωρή φάε να λιγδώσει το άντερό σου, άντε που έχεις γίνει σαν στέκα”, αυτό ήταν, η Αλίκη έφαγε και κατσικάκι και πατάτες κι έφαγε και μελομακάρονο», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Η Φουρέιρα στη Βραζιλία; Καλή επιτυχία στην Εθνική μας!

supervisor

Ο Αθανάσιος Χριστόπουλος μαγεύτηκε από την φωνή της Έλενας Κελεσίδη

editor

Η Shaya μας “ξεναγεί” στην Ρώμη – (Φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live