Gossipstory.gr
Lifestyle

Μπαλατσινού-Κικίλιας: Οι πρώτες τους αναρτήσεις στο instagram μετά τον γάμο τους! (ΦΩΤΟ)

Τα λόγια αγάπης!

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την Κυριακή στις 16 Ιουνίου στο Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβητο.

Πρώτος έφθασε Βασίλης Κικίλιας και λίγη ώρα αργότερα η Τζένη Μπαλατσινού συνοδευόμενη από τον γιο της, Μάξιμο, η οποία κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα με την εμφάνισή της μέσα στο υπέροχο νυφικό που είχε επιλέξει.

Η ανθοδέσμη της Τζένης στο ίδιο μοτίβο με ελληνικά παραδοσιακά φυτά της ελληνικής φύσης, η οποία αποτελούνταν από λεμονανθούς, δεντρολίβανο, φασκόμηλο, λεμονοθύμαρο, λεβάντα, βασιλικό, χαμομήλι και δάφνη.

Το ζευγάρι, είχε κοντά του συγγενείς και φίλους, για να περάσουν μαζί αυτή την όμορφη στιγμή της ζωής τους. Κουμπάροι τους είναι, ο Ηλίας Κατσούρης, προπονητής μπάσκετ και η σύζυγός του, Έμυ Πανουσοπούλου.

Μετά το γάμο τους τόσο η Τζένη Μπαλατσινού όσο και ο Βασίλης Κικίλιας δημοσίευσαν τις πρώτες κοινές τους φωτογραφίες που συνοδεύονταν από λόγια αγάπης.

Δείτε τις αναρτήσεις τους:

Related posts

Χρήστος Δάντης: «Πριν μου γυρίσει το μυαλό…»

supervisor

Νέο μήνυμα τρόμου των τζιχαντιστών: «Αυτό ήταν μόνο η αρχή»! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Προσπαθεί να φάει ένα πιάτο ζυμαρικών με ένα δονητή ανάμεσα στα πόδια της – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live