Gossipstory.gr
Επικαιρότητα

Νέο ξεκίνημα για τη Δικηγορική Εταιρεία του Γεράσιμου Καψάσκη

Ο Γεράσιμος Καψάσκης (Jerry) γεννημένος στην Ζάκυνθο και μεγαλωμένος στην Αμερική, σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές επιστήμες στο Saint Peters College του New Jersey.

Έχοντας μεγάλη προϋπηρεσία στις Διεθνής Επιχειρήσεις και την επιτυχημένη συνεργασία του με τη δικηγορική εταιρεία Fine Life Group Athens του κ. Φώτου Πιττάτζη, ο Γεράσιμος Καψάσκης κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του, ανοίγοντας τη δική του δικηγορική εταιρεία. Στο πλευρό του είναι ο αδελφικός του φίλος κ. Φώτος Πιττάτζης, αφού τους δύο κυρίους εκτός από την επαγγελματική συνεργασία τους συνδέει και μία μακροχρόνια φιλία.

Στην ανάρτησή του στο Facebook ο Φώτος Πιττάτζης έγραψε: «Καλή αρχή κάλε μου φίλε. Απέδειξες ότι αξίζεις τα πάντα. Εύχομαι τα νέα σου γραφεία να βελτιώσουν την ευτυχία σου και να ανέβεις ακόμα περισσότερο. Είμαι περήφανος για εσένα!»

Φώτος Πιττάτζης, Γεράσιμος Καψάσκης

 

Related posts

Κ.Καραμανλής: Νέα αποκάλυψη για την χρήση των μασκών στα ΜΜΜ

editor

Γιάννης Πουλόπουλος: Ανακοινώθηκε η ημέρα της κηδείας του 

Γιάννης Μαυρίδης

Ολοκληρώθηκε η τηλεδιάσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τον κορωνοϊό – Τι συζητήθηκε

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live