Gossipstory.gr
Επικαιρότητα

Νίκος Χαρδαλιάς: “Δεν ευθύνεται ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων”

“Κανένα εργαστήριο δεν θα ρισκάρει να χάσει την άδειά του”

Ουκ ολίγοι είναι αυτοί που αναφέρουν πως γίνεται στοχοποίηση σε κάποιες περιοχές και νησιά εντός της Ελλάδας- όσον αφορά για τα κρούσματα του Covid-19- καθώς επίσης η φήμη ότι δεν αναφέρονται όλοι αυτοί που έχουν διαγνωστεί με Covid-19, στην εβδομαδαία ενημέρωση έχει αρχίσει να πυροδοτείται.

Ωστόσο ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε πρόσφατες δηλώσεις, αποκάλυψε τα εξής:

“H μη ανακοίνωση αριθμού κρουσμάτων ανά νησί γίνεται για να μην υπάρχει στοχοποίηση κάθε περιοχής και «όχι γιατί αποκρύπτουμε δεδομένα».

“Για τη λήψη μέτρων και αποφάσεων δεν παίζει ρόλο μόνο ο απόλυτος αριθμός κρουσμάτων, αλλά και η ιχνηλάτηση των επαφών τους.

«Το ίδιο έγινε στην Πάρο. Δεν είναι μόνο ο αριθμός των κρουσμάτων είναι η διασπορά τους στην κοινότητα», εξήγησε. «Οι ισχυρισμοί (σ.σ. ότι αλλοιώνονται οι αριθμοί των κρουσμάτων) είναι αστείοι. Κανένα εργαστήριο δεν θα ρισκάρει να χάσει την άδειά του» 

«Παρατηρούμε αύξηση κρουσμάτων σε νεότερες ηλικίες και γι’ αυτό λήφθηκαν μέτρα περιορισμού ωραρίου. Όπου χρειαστεί θα λαμβάνονται οριζόντια μέτρα»

«Δεν ευθύνεται ο τουρισμός για την αύξηση των κρουσμάτων. Οι αριθμοί το αποδεικνύουν κατηγορηματικά. Χώρες που δεν άνοιξαν τα σύνορα παρουσιάζουν επίσης αύξηση κρουσμάτων».

«Το 83% των κρουσμάτων είναι εγχώρια και εμφανίστηκαν εξαιτίας της μη τήρησης των μέτρων και τα φαινόμενα συγχρωτισμού».

Πηγή: gazzetta.gr 

Related posts

Στέλιος Πέτσας: Ο κορωνοϊός δεν έφυγε, είναι εδώ και τρέφεται από τον εφησυχασμό

Γιάννης Μαυρίδης

Κορονοϊός: 43 νεκροί στην Ελλάδα – Επιστροφή στα 3.000 κρούσματα (σχεδόν)

Γιάννης Μαυρίδης

J.K Rowling: “Δεν αρκεί οι γυναίκες να είναι τρανς σύμμαχοι”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live