Gossipstory.gr
Media

Ναταλία Γερμανού: “Είναι λάθος το να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό…” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Με ξένισε εκείνο το ότι «όταν έκανα παιδί κατάλαβα ότι η ζωή μου τότε ξεκίνησε”

Στην σημερινή εκπομπή του “Καλύτερα Δεν Γίνεται”, η Ναταλία Γερμανού δεν θα μπορούσε να αναφερθεί στο τρέχον θέμα της επικαιρότητας, που έχει να κάνει με το σποτάκι του 1ου Πανελληνίου Συνεδρίου Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής Αυτονομίας.

Η παρουσιάστρια θέλησε να καταθέσει την άποψή της, λέγοντας τα εξής:

«Θα συμφωνήσω απόλυτα με ότι έχει να κάνει με το θέμα της ενημέρωσης. Κάθε άνθρωπος, δεν θα σταθώ στο αν είναι γυναίκα ή άνδρας, έχει το δικαίωμα της ενημέρωσης σε ότι έχει να κάνει με τις επιλογές του. Ως εκεί πάμε καλά».

«Με ξένισε εκείνο το ότι «όταν έκανα παιδί κατάλαβα ότι η ζωή μου τότε ξεκίνησε». Γιατί εκείνη τη στιγμή σε βλέπουν κάποιες γυναίκες οι οποίες: α) Προσπαθούν να κάνουν παιδί και δεν μπορούν. Άρα εκείνη τη στιγμή παίρνεις το αλάτι και τους το ρίχνεις στην πληγή με τα κιλά. «Εσύ δεν μπορείς να κάνεις παιδί, άρα δεν έχει νόημα η ζωή σου». β) Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν να κάνουν παιδί και θεωρούν ότι η ζωή τους έχει νόημα και χωρίς την ύπαρξη ενός παιδιού»

«Σε κάθε περίπτωση είναι λάθος το να λες ότι η ζωή μόνο με ένα παιδί έχει λόγο και σκοπό».

Related posts

Eurovision 2019: Τέσσερις θα είναι οι παρουσιαστές της! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα – Θα αποκαλυφθούν τα πάντα για τον φόνο του Θέμελη;

Γιάννης Μαυρίδης

The Voice 2: Ποιό πρόγραμμα ”έκλεψε” νούμερα από το αγαπημένο show!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live