Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Ουγγαρέζος προς Τανιμανίδη: “Έχει κάνει 2.5 εκπομπές στην τηλεόραση – Πιστεύει ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είναι” (ΒΙΝΤΕΟ)

Αρκετά αιχμηρός στις δηλώσεις του ήταν και σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ο οποίος σχολίασε την χθεσινή συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. 

Ο δημοσιογράφος του Πρωινού, ανέφερε ότι απλώς η εν λόγω προσωπικότητα έχει κάνει πολύ λίγα projects -με το ένα να πηγαίνει άπατο από άποψη τηλεθέασης-, κάτι που δε τον κάνει αυτόματα ενδιαφέρουσα τηλεοπτική προσωπικότητα.

«Ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει 2 ½ εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση. Το τηλεπαιχνίδι πήγε χάλια. Πόσο ενδιαφέρομαι εγώ για τη ζωή του;

Εδώ βλέπουμε έναν άνθρωπο ο οποίος νομίζει ότι είναι πολύ περισσότερα από αυτό που είναι, επαγγελματικά μιλάω, εξού και η φράση του ότι έπαιρνε το φως από εμένα η Χριστίνα Μπόμπα και τώρα είναι αυτόφωτη. Ποιος νομίζει ότι είναι ο Σάκης Τανιμανίδης που παίρνουμε φως από αυτόν;»

Related posts

Άννα Βίσση: Αποχαιρέτισε τον Τόλη Βοσκόπουλο με ένα ιδιαίτερο μήνυμα (ΦΩΤΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Είναι επίσημο! Αυτά είναι τα ονόματα που έκλεισαν για το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

supervisor

«Το Πρωινό»: Τι συνέβη με τα νούμερα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού (;)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live