Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου στα χέρια του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου

Ο γνωστός, πολυαγαπημένος σε όλους ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου, αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του πλαστικού χειρουργού Αθανάσιου Χριστόπουλου για να διορθώσει ένα μικρό έλλειμμα που είχε στην περιοχή του κάτω βλεφάρου, ύστερα από ένα μικρό ατύχημα.

Η διόρθωση έγινε γρήγορα και αναίμακτα, με ένα ειδικό filler υαλουρονικού οξέος που είναι το μοναδικό παγκοσμίως εγκεκριμένο για χρήση στην περιοφθαλμική περιοχή. Με εξειδικευμένη γνώση και υλικά, η διαδικασία τελείωσε μέσα σε λίγα λεπτά, με αποτέλεσμα που χάρισε χαμόγελα και στους δυο.

Ο Δρ. Αθανάσιος Χριστόπουλος πτυχιούχος Ιατρικής από το 1988 με βαθμό πτυχίου “άριστα”, είναι ο ιδρυτής και διευθυντής του πρότυπου κέντρου αισθητικής και επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής «Aesthetic Anaplasis» στην Αθήνα. Έχει εργαστεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό, στη Μεγάλη Βρετανία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Related posts

Το απόλυτο tip για υπέροχο smokey eye!

editor

3 λάθη που κάνουμε με το eyeliner και πρέπει να αποφύγουμε

editor

Έκτακτο: Όγδοος νεκρός στην Ελλάδα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live