Gossipstory.gr
Πολιτισμός

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και οι ONE ξεσήκωσαν το κοινό στο αποκριάτικο Live Stage του Athens Metro Mall

Χιλιάδες στιγμές διασκέδασης σε ένα άκρως αποκριάτικο σκηνικό έζησαν οι επισκέπτες του ATHENS METRO MALL! H σκηνή του Live Stage υποδέχθηκε τον δημοφιλή τραγουδιστή Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, ο οποίος ξεσήκωσε το κοινό με τις παλιές αλλά και τις νέες επιτυχίες του. Special Live Guest της βραδιάς, οι ONE, το αγαπημένο boy band που κέρδισε τις εντυπώσεις των fans με ένα υπέροχο μουσικό throwback!

Μαζί τους on stage και η εντυπωσιακή Ilienia Williams.

Το μουσικό ταξίδι των επισκεπτών του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων ξεκίνησε στις 18:00 με τις μουσικές επιλογές του ΛΑΜΨΗ 92,3, ο οποίος εξέπεμπε live έως την έναρξη της συναυλίας.

Τα Live Stages του ATHENS METRO MALL έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό και υπόσχονται μοναδικές στιγμές διασκέδασης σε μικρούς και μεγάλους, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν live τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες!

Σχετικά με το ATHENS METRO MALL

10 χρόνια ATHENS METRO MALL, γεμάτα υπέροχες στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια, shopping και απολαυστικές γευστικές επιλογές. Το ATHENS METRO MALL με πέντε ορόφους για αγορές και ψυχαγωγία, αποτελεί την απόλυτη εμπειρία καταναλωτών για κάθε στιγμή. Είναι στρατηγικά τοποθετημένο ακριβώς μπροστά στο μετρό του Αγίου Δημητρίου επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελώντας το μοναδικό εμπορικό κέντρο που προσφέρει τόσο μεγάλη ευκολία πρόσβασης. Το ATHENS METRO MALL παρέχει στους επισκέπτες του 95 καταστήματα ηγετικών brands που καλύπτουν κάθε ανάγκη, 18 χώρους εστίασης, 5 κινηματογραφικές αίθουσες, Super Market, παιδότοπο, τράπεζα και 1200 θέσεις πάρκινγκ. Τέλος, η ιδιαίτερη κατασκευή του, οι αρχιτεκτονικές γραμμές, ο άφθονος φωτισμός και το έντονο υγρό και πράσινο στοιχείο δημιουργούν τον ιδανικό χώρο χαλάρωσης και ψυχαγωγίας εναρμονισμένο με το αστικό περιβάλλον.

Related posts

Επιστρέφει η ιστορική έκθεση comics & εικονογράφησης «Εν Αιθρία»

Γιάννης Μαυρίδης

Το Hairspray «κατεβαίνει» νωρίτερα (ΦΩΤΟ)

editor

A Voyage Within του Βαγγέλη Κύρη και του Anatoli Georgiev

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live