Gossipstory.gr
Showbiz

Ο πατέρας της Britney Spears κατηγορείτε για κακοποίηση του ενός γιου της

Μειώνεται ο χρόνος που θα μένουν τα παιδιά με την γνωστή τραγουδίστρια. 

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η είδηση πως ο πατέρας της Britney Spears, Jamie κακοποίησε τον 13χρονο γιο της, Sean. H καταγγελία έγινε από τον πρώην σύζυγο και πατέρα των δυο παιδιών της τραγουδίστριας, Kevin Federline.

Στις 25 Αυγούστου ο σύζυγος της τραγουδίστριας βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα και ανέφερε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του. Αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό, φαίνεται πως η τραγουδίστρια πήρε τους δυο γιους της από το σπίτι του πατέρα της και πήγαν στο σπίτι τους, ενώ αργότερα τα αγόρια πήρε ο πατέρας τους Κevin.

Μάλιστα, η αποκάλυψη για τον ξυλοδαρμό του ενός εκ των δυο αγοριών από τον παππού τους έγινε λίγες μόνο ώρες αφότου έγινε γνωστή μια άλλη είδηση που αφορά στην κηδεμονία των παιδιών του πρώην ζευγαριού. Σύμφωνα με το TMZ,  το πρώην ζευγάρι έκανε νέα συμφωνία για τον 13χρονο Sean και τον 12χρονο Jayden. Τα παιδιά θα περνούν το 70% του χρόνου τους με τον μπαμπά τους και το υπόλοιπο 30% με τη μαμά τους – και όχι 50-50 που ήταν έως τώρα.

Related posts

Δείτε την «καυτή» φωτογραφία της Miley Cyrus που κατέβασε το Ιnstagram

editor

Heidi Klum: Θα μπορούσε να είναι η “βασίλισσα” του Halloween! (ΦΩΤΟ)

editor

To ξανθό κουνελάκι!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live