Gossipstory.gr
Media

Ο Χάρης Ρώμας μιλά για την τηλεθέαση του Καφέ της Χαράς! (ΒΙΝΤΕΟ)

«Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ»

Παραμονή Πρωτοχρονιάς το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από τη συχνότητα του Ant1. Η αγαπημένη κωμωδία μετά από 14 χρόνια κατάφερε να αγγίξει το 51% της τηλεθέασης κάνοντας τα κοντέρ τα πάρουν «φωτιά».

Συγκεκριμένα, παρά τις διαφοροποιήσεις που πάντα παρουσιάζει η τηλεθέαση των καναλιών αυτή τη μέρα, το «Καφέ της Χαράς» στη νέα του αυτή πρεμιέρα κατόρθωσε να σημειώσει το εντυπωσιακό 40,3% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού ενώ στο δυναμικό κοινό το ακόμη υψηλότερο ποσοστό της τάξης του 44% ενώ σε κάποιο τέταρτο άγγιξε και το 51%.

Έτσι, στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του χρόνου, η Φαίη Σκορδά δεν θα μπορούσε να μην καλέσει στο «Πρωινό» τηλεφωνικά τον δημιουργό του σίριαλ για να σχολιάσει την εντυπωσιακή πρεμιέρα.

«Ήταν απρόσμενα μεγάλο το ποσοστό τηλεθέασης της πρεμιέρας. Ήμασταν προετοιμασμένοι για να κάνουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Είχαμε προσπαθήσει όλοι πάρα πολύ. Είναι ένα εξαιρετικό team και υπάρχει μια αίσθηση επιτυχίας ότι κάτι καλό θα συμβεί! Όταν υπάρχει μια ομάδα, τόσο πολύ ενωμένη σε όλα τα επίπεδα, ήλπιζα ότι θα υπήρχε μια μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Φυσικά, επειδή έχουν αλλάξει οι εποχές, κρατούσαμε τις προσδοκίες σε μια ύφεση και θεωρούσα πως θα μπορούσαμε να έχουμε μια ανάλογη επιτυχία με τις Άγριες Μέλισσες. Μια θαυμάσια δουλειά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Εκεί, εγώ, συνειδητοποίησα ότι τελικά για μένα ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου και θα είναι για πάντα το σπίτι μου. Στην πορεία είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έρχονται πολύ ωραία επεισόδια. Μπολιάσαμε το σίριαλ με καινούργια στοιχεία και μπαίνουν νέες παρουσίες συνεχώς τώρα, άνθρωποι που επιλέγησαν με πολύ μεγάλη προσοχή και υψηλά κριτήρια», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Η “φωνή” του Big Brother θα είναι ξάδερφος γνωστής τραγουδίστριας! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν το χωράει το μυαλό μου» – Το βίντεο για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

Γιάννης Μαυρίδης

Ανδρέας Γεωργίου: Με την σύντροφο του στο σπίτι – Το επιβεβαίωσε στον “αέρα” (BINTEO)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live