Gossipstory.gr
Ταξίδια

Πάτρα: Μία πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση και ιστορία

Αν επιλέξατε να περάσετε διακοπές στην Πάτρα, σίγουρα κάνατε μια θαυμάσια επιλογή.

Η Πάτρα είναι μία πόλη με πλούσια πολιτιστική παράδοση και ιστορία, καθώς και με ισχυρή προσωπικότητα όσον αφορά στα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Ελλάδας. Το 2006, είχε επιλεχθεί ως η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Σε στρατηγικό σημείο στο κέντρο της Πάτρας, στην παραλιακή λεωφόρο, το Ξενοδοχείο Astir είναι η ιδανική επιλογή για διαμονή, για επαγγελματικούς λόγους και για αναψυχή. Το εμπορικό κέντρο και η νυχτερινή ζωή της Πάτρας είναι σε απόσταση αναπνοής, δίνοντας άπειρες επιλογές διασκέδασης από το πρωί έως το βράδυ. Απολαύστε την υπέροχη θέα του Πατραϊκού Κόλπου ή του Κάστρου από ένα από τα 120 καλαίσθητα διακοσμημένα δωμάτια του Ξενοδοχείου Astir.

Τους καλοκαιρινούς μήνες, λειτουργεί πισίνα στο Roof Garden του ξενοδοχείου, για να κολυμπήσετε με θέα τον Πατραϊκό Κόλπο ή το κάστρο της πόλης.

Τα καλύτερα bar και εστιατόρια της πόλης βρίσκονται στο ξενοδοχείο. Το Bar Andromeda, το Εστιατόριο Eliki και το Lobby Bar του Astir είναι τέλεια οργανωμένα, ενώ οι ξεχωριστές γεύσεις της κουζίνας και η κορυφαία ποιότητα θα σας συναρπάσουν.

Το Bar Andromeda, ανοιχτό τους καλοκαιρινούς μήνες στο roof garden του Ξενοδοχείου Astir έχει απεριόριστη θέα προς το Πατραϊκό Κόλπο, το λιμάνι, την πόλη και το κάστρο. Απολαύσετε ένα υπέροχο δείπνο κάτω οπό τα αστέρια, με χαλαρωτική μουσική και το άψογο σέρβις.

Το Εστιατόριο Eliki είναι ανοιχτό μεσημέρι και βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το κομψό περιβάλλον, η σοφιστικέ ατμόσφαιρα και οι γαστρονομικές απολαύσεις αποτελούν εγγύηση για ένα επιτυχημένο επαγγελματικό γεύμα ή ένα μοναδικό δείπνο για απαιτητικούς πελάτες.

Related posts

Τα 12 καλύτερα ελληνικά νησιά για κάθε τύπο ταξιδιώτη

Αναστάσης Δαφνής

Το BS24 σας προτείνει: Χριστουγεννιάτικους προορισμούς – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

10 + 1 αφορμές για ταξίδι στην Ιορδανία το φετινό Πάσχα

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live