Gossipstory.gr
Media

Παρασκευή Κερασιώτη: “Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα” (BINTEO)

“Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε”.

H Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία ήταν η 2η φιναλίστ και η 1η γυναίκα που έφτασε στον Τελικό, βρέθηκε “Στη Φωλιά των ΚΟΥ-ΚΟΥ”.

Η ίδια μίλησε για την διάκριση που έλαβε από τον διαγωνισμό, τον ρατσισμό που έχει αντιληφθεί στη χώρα μας καθώς και τις αντιδράσεις που έλαβε από τους συμπαίκτες της.

Μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής:

«Όταν αποχώρησα από το GNTM έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Εγώ μπήκα στον διαγωνισμό γιατί ήθελα να το δουλέψω και να γίνω μοντέλο. ‘Όταν αποχώρησα κατάλαβα πως όταν ήμουν μέσα έχασα τόσα πράγματα. Οι κριτές πίστευαν πολύ σε εμένα. Άκουγα θετικά σχόλια. Έτσι είπα: «Θα επιστρέψω και θα φτάσω στον τελικό»

«Δε με επηρέασε καθόλου η γνώμη των παιδιών. Κανείς δεν ήθελε να επιστρέψουμε, γιατί πίστευαν πως δεν το αξίζουμε. Ξέρεις ότι σε ένα τέτοιο παιχνίδι θα υπάρξουν επιστροφές. Αν δεν μπορείς να το δεχτείς μη δηλώσεις συμμετοχή».

«Έχω νιώσει ρατσισμό ως τσιγγάνα. Όταν είπα στην οικογένειά μου ότι ήθελα να πάω στο GNTM έπαθαν σοκ. Δεν ήθελα πάντα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ, ξεκίνησα να το σκέφτομαι όταν είδα το πρώτο GNTM. Η οικογένειά μου περίμενε ότι θα κερδίσω αλλά δεν πειράζει γιατί για μένα μετά τι θα κάνω από εδώ και πέρα».

 

 

Related posts

Γιάννης Ζουγανέλης: Η πρώτη συνέντευξή του μετά την απώλεια του Σάκη Μπουλά

supervisor

Οι δηλώσεις της Φαίδρας Δρούκα για το Μην Ψαρώνεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Ο Πασχάλης μιλάει για το στιγμιαίο λάθος του! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live