Gossipstory.gr
Lifestyle Γεύσεις

Παρουσίαση νέου “GOURMET” χαρμανιού καφέ από την ESPRESSE A.E

Η εταιρία ESPRESSE A.E παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας έχει θέσει ως προτεραιότητα την διανομή και προώθηση ποιοτικών χαρμανιών καφέ που να καλύπτουν τα γούστα όλων όσων λατρεύουν το συγκεκριμένο ρόφημα.

Γι’ αυτό ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ESPRESSE S.A κ. Νίκος Πάπας παραβρέθηκε σε “live” διαδραστική συζήτηση- συνέντευξη με θέμα το λανσάρισμα στην αγορά ενός νέου, μοναδικού χαρμανιού καφέ. Το νέο χαρμάνι που πρόκειται με σιγουριά να εντυπωσιάσει όλους τους λάτρεις του καφέ είναι το «GOURMET» PORTIOLI TIN BOX – ΒΑΡΕΛΑΚΙ 3 kg. Πρόκειται για ένα χαρμάνι από εκλεκτούς κόκκους καφέ με φρουτώδη γεύση, πλούσιο άρωμα και βελούδινη υφή.

Με τις κινήσεις αυτές , η ESPRESSE Α.Ε επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά γιατί έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην Ελληνική αγορά του espresso caffe. Η Espresse ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση του εκλεκτού καφέ espresso Portioli και των προϊόντων του Ιταλικού οίκου Portioli. Από το 2004 είναι αποκλειστική εισαγωγέας και διανομέας των μηχανών καφέ του οίκου G.I.M.E που ανήκει στο GRUPPO PORTIOLI καλύπτοντας τις ανάγκες καφέ του κλάδου και κατέχει κυρίαρχη θέση στην αγορά του ποιοτικού καφέ.

Στόχος της εταιρείας είναι, να συνεχίζει να δικαιώνει την ηγετική της θέση στο χώρο του καφέ, εμπλουτίζοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά τους. Με δυναμισμό και κριτική σκέψη ξεπερνά τα εμπόδια των καιρών και εκπληρώνει την επιθυμία της για την προσφορά εκλεκτού καφέ, με πάθος, ήθος και αξιοπιστία.

Η GRUPPO PORTIOLI πιστή στις αξίες και στην ιστορία του καφέ Portioli, από το 1958, όταν ο Giorgio Portioli αγόρασε ένα bar στην Via Eustachi στο Μιλάνο και ξεκίνησε να χρησιμοποιεί μια μηχανή καβουρδίσματος για να παράγει και να πουλάει χαρμάνια καφέ υψηλής ποιότητας μέχρι σήμερα, συνεχίζει να προσφέρει να προσφέρει μοναδικό και ξεχωριστό καφέ.

Σήμερα χάρη στα μοναδικά χαρακτηριστικά του και την ξεχωριστή γεύση του, ο καφές Portioli, έχει κερδίσει την προτίμηση των coffee gourmets και έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Η Portioli, πλέον στην τέταρτη γενιά της, παραμένει οικογενειακή επιχείρηση, αφοσιωμένη στην προσφορά καφέ υψηλής ποιότητας για τους πελάτες της.

Οι δύο εταιρίες έχουν αποδείξει την λατρεία και την αφοσίωση τους στον καλό καφέ. Για την GRUPPO PORTIOLI και για την Espresse Α.Ε ο καφές δεν είναι απλή υπόθεση. Οι δύο συνεργαζόμενες οικογενειακές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν τον καφέ σαν έργο τέχνης, σαν μια ιεροτελεστία γεύσης που απαιτεί σεβασμό και αγάπη και το αποδεικνύουν με το νέο “GOURMET” χαρμάνι καφέ.

Related posts

Με ποιον είναι ζευγάρι η Naomi Campbell ;

supervisor

Αυτά τα smartphones αναμένουμε το 2016

Αναστάσης Δαφνής

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Δημοσίευσε φωτογραφίες της Συνατσάκη! (ΦΩΤΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live