Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Η Κατερίνα Στικούδη έχει καλύτερη φωνή από την Ειρήνη Παπαδοπούλου” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ο Σάκης δεν είναι από τους κατάλληλους καλλιτέχνες για να σταθούν στο Ηρώδειο”

Συνέντευξη στην καθημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου “ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ” έδωσε ο γνωστός σε όλους στιχουργός και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, σε δημοσιογράφο της εκπομπής, εξέφρασε την δική του άποψη όσον αφορά τα σημερινά realities που προβάλλονται στην τηλεόραση καθώς και την γνώμη του για τα ονόματα που ακούγονται για την εκπροσώπηση της Κύπρου στην Eurovision 2021:

“Ο Ηλίας Κόζας είναι μια χαρά παρουσία. Στικούδη και Παπαδοπούλου είναι δύο πολύ ωραίες κοπέλες. Η μία (Κατερίνα) έχει φωνή πιο safe και πιο σίγουρη ενώ η άλλη (Ειρήνη) υστερεί φωνητικά. Το Καλομοιράκι όμως είναι καλό για τα πάντα. Μεγάλη επαγγελματίας”.

Όσο για το πρόσφατο “φάουλ” του Σάκη Ρουβά δήλωσε τα εξής:

“Ο Σάκης Ρουβάς είναι ένας τραγουδιστής με θηριώδες σκηνικό εκτόπισμα. Όμως υπολείπεται φωνητικά και ρεπερτοριακά. Αυτό λοιπόν τον κάνει να μην είναι από τους κατάλληλους καλλιτέχνες για να σταθούν στη σκηνή ενός ιερού χώρου, όπως είναι το Ηρώδειο. Δεν κάνουν όλοι για όλα”.

Related posts

Η Πηνελόπη Πλάκα ντύθηκε… «νυφούλα»! –(φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Πρώην παίχτρια του Fame Story 2 περιμένει το πρώτο της παιδάκι! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Master Chef: Ανακοίνωση για τον Τελικό – Πάρθηκε απόφαση (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live