Gossipstory.gr
Media

Ρασέλ για Έντουαρντ: “Eίχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι – Γι’ αυτό δεθήκαμε” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου”

Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή των “ΚΟΥ-ΚΟΥ” ήταν η Ρασέλ.

Η παίκτρια, η οποία άφησε το στίγμα της τόσο στο GNTM, όσο και στα social media, μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι καθώς και για την φημολογούμενη σχέση της με τον Έντουαρντ:

«Όταν τελείωσε η φωτογράφιση και άκουσα τα σχόλια, κατάλαβα ότι θα φύγω. Χάρηκε όλο το σπίτι που έφυγα. Δεν με πείραξε που γελούσαν ούτε κι αυτά που έλεγαν, τους δικαιολογώ. Τον Παναγιώτη τον συμπαθούσα πολύ στην αρχή, δεν ξέρω γιατί μετά το γύρισε μαζί μου. Δεν έχει γίνει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα μέσα στο παιχνίδι.

Το μόνο πράγμα που δεν θα έκανα αν δεν ήμουν μέσα σε ένα ριάλιτι είναι ότι πολλά πράγματα που έλεγα δεν θα τα έλεγα με αυτόν τον τρόπο γιατί όταν είμαστε στην πραγματική ζωή τα φιλτράρουμε πιο πολύ. Δεν μετανιώνω γιατί εγώ πάντα λέω την άποψή μου, είμαι αυτή που είμαι, δεν γίνεται να αρέσουμε σε όλους και το σέβομαι. Αλλά αυτά που έλεγα τα έλεγα και μπροστά στα παιδιά, δεν υποκρίθηκα ποτέ»

«Με τον Έντουαρντ είχαμε έρθει πολύ κοντά στο σπίτι σαν φίλοι, συζητούσαμε τα προσωπικά μας θέματα και γι’ αυτό δεθήκαμε. Του έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον θεωρώ κούκλο και μοντελάρα. Με τον Έντουαρντ είμαστε μόνο φίλοι».

Related posts

Τι είπε η Σπυροπούλου για την Καραβάτου;

Αναστάσης Δαφνής

Η περιγραφή του Θέμη Γεωργαντά για το μεθύσι στη Βανδή! – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Μίλτος Μακρίδης κατά του Αντρέα Μικρούτσικου…”Για πάρτη του έχει αυτοκτονήσει άνθρωπος”.

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live