Gossipstory.gr
Media

Ρεκόρ προσέλευσης στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 από το Playmotion by Amita Motion που παρουσίασε το μεγαλύτερο line up καλλιτεχνών στην ιστορία της!

Ρεκόρ προσέλευσης σημειώθηκε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 που μας παρουσίασε το Playmotion by Amita Motion, στο κατάμεστο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου!

Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες στους νέους, υποδέχθηκε μικρούς και μεγάλους στη μεγαλύτερη και πιο θετική μουσική γιορτή που πραγματοποιήθηκε για 14η συνεχή χρονιά!

Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 φιλοξένησε στη σκηνή της το μεγαλύτερο line up που είχε ποτέ, από αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, προσφέροντας τη δυνατότητα σε χιλιάδες κόσμου να τους απολαύσουν με ελεύθερη είσοδο!

Δείτε εδώ αποσπάσματα από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019:

Related posts

Survivor Spoiler 25/4: Ποια ομάδα κερδίζει το αγώνισμα Επάθλου;

Γιάννης Μαυρίδης

Ναταλία Γερμανού: “Ο άντρας που θα είναι δίπλα μου να μου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια”

Αναστάσης Δαφνής

Έτοιμοι για την παραλία με το Business μενού της Taste & Diet

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live