Gossipstory.gr
Lifestyle

Ρούλα Ρέβη: “Δεν έχω τελειώσει το σχολείο” (BINTEO)

“Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική”.

Η Ρούλα Ρέβη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, “Μετά τα Μεσάνυχτα” και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή φωτογράφος αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, την γνωριμία αλλά και τη σχέση της με τον Αποστόλη Τότσικα αλλά και στο ότι δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως είχε δύσκολα παιδικά χρόνια, με καβγάδες και εντάσεις στην οικογένειά της. Αν και οι γονείς της “κλέφτηκαν” όταν ήταν ακόμα ανήλικοι, η σχέση τους δεν ωρίμασε ποτέ. Τα οικονομικά προβλήματα και ο μποέμ χαρακτήρας του πατέρα της την έκαναν μια αντιδραστική έφηβη που αποφάσισε να εγκαταλείψει το σχολείο, κάτι που αποκάλυψε για πρώτη φορά.

Στη συνέχεια αποκάλυψε το χαστούκι που έριξε σε θαυμάστρια του Αποστόλη Τότσικα, η οποία του τριβόταν, πολύ προκλητικά.

“Δεν έχω νιώσει ποτέ ανασφάλεια δίπλα στον Αποστόλη. Πιο πριν ήμουν τρομερά ζηλιάρα. Ο Αποστόλης δεν μου έχει δώσει ποτέ δικαίωμα. Στην αρχή λίγο ζήλευα γιατί ένιωθα ότι με γράφανε αυτές που τον πλησιάζανε. Ακόμα έρχονται και του την πέφτουνε. Έχει τύχει να είμαστε σε πρεμιέρα κι εγώ να φεύγω και να είναι μια επώνυμη γυναίκα και να του λέει κάτι. Ο Αποστόλης, όμως, μου τα λέει….Έχω ρίξει χαστούκι σε μια κοπέλα γιατί ήταν τρομερά προκλητική. Είχε πολύ κόσμο στο μπαρ και περνούσε και πίεζε το στήθος της πάνω στον Αποστόλη. Ξαναπερνάει, της λέω μπορείς να περάσεις απ’ έξω από το τραπέζι μας αν γίνεται; Και μου λέει… άντε στο διάολο. Ξαναπερνάει, ξανατρίβεται, της ρίχνω μια ανάποδη, την πιάνω από το μαλλί, τη ρίχνω, την πήραν σηκωτή οι φίλοι της και φύγανε”.

Related posts

Δείτε νέες φωτογραφίες από τη βάπτιση του γιου της Χρουσαλά και του Πατίτσα! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Νικολέτα Καρρά – Φώτος Πιττάτζης: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Έλαμψε στην Κίνα η Χριστίνα Τσακιρίδου!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live