Gossipstory.gr
Media

ΣΚΑΙ: Νέα ανακοίνωση για καθημερινή εκπομπή – Κουβέντα για Τατιάνα

Για άλλα 2 χρόνια!

Μπορεί χθες να “έσκασε” η είδηση πως η Τατιάνα Στεφανίδου, ήδη, έχει υπογράψει με το νέο MEGA, ωστόσο την ίδια ακριβώς στιγμή “έπεσε” η ανακοίνωση για τους “Αταίριαστους”, οι οποίοι παίρνουν το πράσινο φως και για την επόμενη τηλεοπτική season.

Συγκεκριμένα, το κανάλι, ανακοίνωσε τα εξής:

Την επιτυχημένη τους πορεία στον ΣΚΑΪ συνεχίζουν και για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας. 

Οι δύο δημοσιογράφοι, ήδη από τον Φεβρουάριο του 2020, έχουν συμφωνήσει την ανανέωση του συμβολαίου συνεργασίας τους με τον ΣΚΑΪ για τα επόμενα δύο χρόνια. Όσοι επικοινώνησαν με το Γραφείο Τύπου του τηλεοπτικού σταθμού γνώριζαν ότι ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας παραμένουν στη μάχη της καθημερινής ενημέρωσης, στον ΣΚΑΪ. Οι δύο δημοσιογράφοι έχουν κερδίσει την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού και θα συνεχίσουν καθημερινά να δίνουν το δικό τους στίγμα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

Related posts

Η νέα μόδα στη περιποίηση φρυδιών που έχει ξετρελάνει τις γυναίκες παγκοσμίως!

Γιάννης Μαυρίδης

Το μήνυμα και η φωτογραφία που “ανέβασε” η Ελένη για την πρεμιέρα – (φωτο)

supervisor

Δείτε ποιοι αποχαιρετούν απόψε το Masterchef μια ανάσα από τον τελικό!

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live