Gossipstory.gr
Lifestyle

Στέλιος Μάινας: “Μου έχουν γίνει επανειλημμένα προτάσεις από την τηλεόραση αλλά…” (ΒΙΝΤΕΟ)

“Δεν νομίζω πως είναι εύκολο να κάνουμε ξανά τους Μεν και Δεν…”

Στην κάμερα του “Happy Day” μίλησε ο Στέλιος Μάινας. Ο ηθοποιός για δεύτερη χρονιά θα πρωταγωνιστεί στο έργο του Χέρμαν Κοχ «Το δείπνο», στο Σύγχρονο Θέατρο.

Ο ίδιος μίλησε, μέσα σε όλα, για την σχέση του με την τηλεόραση, τις καλές αμοιβές αλλά και μια πιθανή επιστροφή του σίριαλ «Μεν και Δεν».

«Μου έχουν γίνει επανειλημμένα προτάσεις από την τηλεόραση αλλά, ξέρετε, δουλεύω 30 χρόνια nonstop οπότε είναι λίγο άδικο για την οικογένεια μου. Έτσι προσπαθώ να πάρω κάποιες ανάσες. Ομολογώ, όμως, πως το οικονομικό όφελος της τηλεόρασης είναι πολύ μεγαλύτερο από οποιαδήποτε θεατρική επιτυχία», δήλωσε ο ηθοποιός.

Όσον αφορά το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή το αγαπημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Μεν και Δεν» ο ίδιος απάντησε: «Δεν νομίζω πως είναι εύκολο να κάνουμε ξανά τους Μεν και Δεν. Δεν είμαι υπέρ του να ξαναζεσταίνεις τα πράγματα, καλύτερα να είναι φρέσκα».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Γιάννα Αγγελοπούλου: Γιατί βγήκε με τους γιους της;

supervisor

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένα βήμα πριν υπογράψει με…

Αναστάσης Δαφνής

Σοκ!!Η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι πιστή!!! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live