Gossipstory.gr
Showbiz

Τέιλορ Σουίφτ: Η εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της!

Συγκλόνισε η τραγουδίστρια!

Σε συνέντευξη που παραχώρησε για το περιοδικό Variety η Τέιλορ Σουίφτ μίλησε για την σοβαρή κατάσταση της μητέρας της, η οποία είχε διαγνωστεί με καρκίνο και στη διάρκεια της χημειοθεραπείας της βρήκαν και όγκο στον εγκέφαλο.

Η τραγουδίστρια εξήγησε πως για εκείνη η μητέρα της είναι το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή της και αυτή στην οποία στρέφεται για συμβουλές.

«Όλοι αγαπούν τη μαμά τους, για όλους η μητέρα τους είναι πολύ σημαντική. Για εμένα όμως είναι η δύναμη που με καθοδηγεί. Σχεδόν για κάθε μου απόφαση, έχω πρώτα μιλήσει με τη μαμά μου. Επομένως ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση να μιλήσω για την ασθένεια της. Έκανε χημειοθεραπεία και αυτό είναι από μόνο του κάτι δύσκολο για έναν άνθρωπο. Κατά την θεραπεία της αυτή όμως, της βρήκαν όγκο στον εγκέφαλο. Και τα συμπτώματα που έχει ένας άνθρωπος με όγκο στον εγκέφαλο που κάνει ήδη χημειοθεραπεία, δεν μπορούν με τίποτα να συγκριθούν με αυτό που ζούσαμε πριν με τον καρκίνο. Είναι επομένως μια πολύ δύσκολη περίοδος για την οικογένεια» είπε ανάμεσα σε άλλα η τραγουδίστρια συγκλονίζοντας με την εξομολόγηση της.

Related posts

Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει μιούζικαλ!

Αναστάσης Δαφνής

Η σέξι φωτογράφιση Ελληνίδας ηθοποιού – (Φωτο)

supervisor

Η Βίκυ Καγιά μίλησε για τις φήμες των οικονομικών της προβλημάτων

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live