Gossipstory.gr
Media

Τατιάνα Στεφανίδου: “Εισβάλλει” στον Alpha; “Κλειδώνει” στο 11.00-13.00

Aν και η πρωινή ζώνη του Alpha (11.00-13.00) πατάει σταθερά στο 10% τις τελευταίες ημέρες -λόγω της επικαιρότητας-, οι ιθύνοντες του σταθμού επιστρατεύουν κάθε δυνατό μέσο προκειμένου να φέρουν στο δυναμικό τους την Τατιάνα Στεφανίδου για υψηλότερη τηλεθέαση.

Χωρίς, ωστόσο, να έχει ανακοινωθεί κάτι, τόσο η δημοσιογράφος όσο και το κανάλι φαίνεται να είναι θετικοί στην συνεργασία, η οποία πιθανότατα θα κλειδώσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Η δημοσιογράφος, σύμφωνα με το nassosblog.gr, θέλει να στήσει ένα κοινωνικό-ενημερωτικό μαγκαζίνο με αποστολές από το δικαστικό, το αστυνομικό και το ελεύθερο ρεπορτάζ σε όλη την Ελλάδα.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν μπορεί να γίνει εν μέσω καραντίνας, έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι η Τατιάνα Στεφανίδου να κάνει πρεμιέρα από Γενάρη.

Όσο για τον τίτλο της εκπομπής, ακόμα δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση, ωστόσο μάλλον θα είναι κάποια φράση με το όνομα της παρουσιάστριας. 

 

 

Related posts

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Μεγάλες αλλαγές θα γίνουν στο show! (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Έλα στη θέση μου: Μια βόλτα με απρόσμενες συνέπειες

Αναστάσης Δαφνής

The Bachelor: Έντονος καυγάς Αντζελίνας – Νικολέττας (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live