Gossipstory.gr
Media Επικαιρότητα

“Τα ‘χωσε” ο Παπανώτας στον Γεωργούλη: “Άκουσες ο άνθρωπος τι είπε”; (BINTEO)

Πες μου τι λογική είναι αυτή;

Είναι ηλίου φαεινότερον, να αναφέρουμε ότι η δημοσιοποίηση των Πόθεν Έσχες του κάθε πολιτικού, έχει γίνει επίκεντρο ενδιαφέροντος των τελευταίων ημερών.

Ένας από αυτούς, λοιπόν, είναι και ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό του ANT1 και δήλωσε τα εξής:

«Από το 2007 πηγαινοέρχομαι Ελλάδα και Αμερική και γενικότερα στο εξωτερικό. Εδώ και δέκα χρόνια έχω πράσινη κάρτα, άρα έχω μία μόνιμη κατοικία στην Αμερική και τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μέχρι το 2018, δούλευα στην Αγγλία, εκεί ήταν η βάση μου. Έκανα μία εταιρεία που μπορούσε να τη διαχειριστεί, τα δικά μου δικαιώματα, κάποιος αντί εμού, να υπερασπιστεί τα δικά μου δικαιώματα.

Στην Αγγλία είμαι με το αντίστοιχο ΙΚΑ, όπως και στην Αμερική. Εγώ πληρώνω φόρους στην Αγγλία κανονικά. Η διαφορά στους φόρους μεταξύ Ελλάδας και Αγγλίας δεν είναι τόσο μεγάλη. Δεν θα είχα κανένα όφελος να κάνω δουλειά στην Ελλάδα και να διατηρώ στην Αγγλία την εταιρεία»

Όταν, λίγα λεπτά αργότερα, παίχτηκε κομμάτι της συνέντευξης, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Δημήτρης Παπανώτας έγινε έξαλλος εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του προς το πρόσωπο του.

Συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Άκουσες ο άνθρωπος τι είπε; Κατεβαίνεις υποψήφιος με ένα αριστερό κόμμα για να εκπροσωπήσεις τον ελληνικό λαό. Κάποιος να τον ενημερώσει ότι εδώ είχαμε δέκα χρόνια κρίση. Κάναμε αμάν να βρούμε… πέντε ευρώ να συνέλθει η χώρα… Και βγαίνει αυτός ο άνθρωπος επίσημα και λέει “όχι ότι κέρδιζα και τίποτα που τα έκανα στην Αγγλία και πλήρωνα φόρους, απλά προτιμούσα, σιγά μην τα αφήσω στην Ελλάδα”.

 

 

 

 

Related posts

Survivor Spoiler 16/6: Ποιος είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση;

Γιάννης Μαυρίδης

Ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε στο Έψιλον!

supervisor

Ελεονώρα Μελέτη: Θα βρεθεί απέναντι από τον Μένιο Φουρθιώτη!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live