Gossipstory.gr
Lifestyle

Τι αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ για τρεις φιναλίστ του GNTM;

Η έπαρση της Κάτιας, η σέξι Κέισι και το πρόσωπο της Άννας Μαρίας!

Στο πλατό της εκπομπής, «Στη φωλιά των Κου Κου» βρέθηκε η Ζενεβιέβ Μαζερί προκειμένου να μιλήσει για τον μεγάλο τελικό του «GNTM» που θα δούμε σε λίγες ώρες αλλά και για να μιλήσει για τα τρία κορίτσια που έχουν καταφέρει να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Αρχικά μίλησε για την Κάτια Ταραμπάνκο λέγοντας: «Η Κάτια είναι ένα παρά πολύ δυναμικό κορίτσι που όπου τη ρίξεις θα κάνει τη δουλειά της πολύ σωστά. Είναι επαγγελματίας, άψογη και δεν φοβάται τίποτα. Δεν θα προβληματιστεί με κάποιο κόνσεπτ, δεν θα νιώσει αμφιβολία για τον εαυτό της. Έχει μια πολύ εσωτερική δύναμη. Έχει τρομερή σιγουριά για τον εαυτό της, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Μερικοί το θεωρούν έπαρση αλλά βοηθάει σε αυτή τη δουλειά. Γιατί αν πιστεύεις στον εαυτό σου, η κάμερα το βλέπει αυτό.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην Κέισι: «Αγαπημένη η Κέισι, την λατρεύω. Πιστεύω πως στις χήρες ήταν η ωραίοτερη της στιγμή, έκανε τους πάντες να σωπάσουν. Είναι ένα κορίτσι που ξέρει ότι είναι σέξι και δεν το φοβάται. Έχει πολλή δύναμη».

Όσο για την Άννα Μαρία Ηλιάδου είπε: «Πραγματικά έχει τόσα πολλά καλά. Δυστυχώς η φύση σε κάποιους ανθρώπους δίνει τα πάντα απλόχερα. Η Άννα Μαρία είναι το πρόσωπο που θα κερδίζει πάντα στο κάστινγκ και θα την θυμάσαι πάντα».

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Μαρία Ηλιάκη: “Η κατάσταση είναι εκτάκτου ανάγκης…Nα με κάνετε block” (BINTEO)

Γιάννης Μαυρίδης

«Σκέφτομαι να βαφτιστώ Χριστιανή Ορθόδοξη» – (φωτο)

supervisor

Ξεσπά και ο Γιώργος Λύρας για τον αγνοούμενο Βαγγέλη Γιακουμάκη

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live