Gossipstory.gr
Media

Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου στο MEGA CINEMA

14:00 ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ

Ο Κώστας είναι ένας ήσυχος και δειλός άντρας, που ζει με την μητέρα του, την αδελφή του και τον μικρότερο φοιτητή αδελφό του. Η οικογένεια ζει με τα έσοδα από το ψιλικατζίδικο που έχει ο Κώστας. Βρισκόμαστε στις παραμονές του πραξικοπήματος, με τις προεκλογικές συζητήσεις και την κοινωνική αναταραχή.

Όμως, από την 21η Απριλίου και μετά, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Κανείς δεν τολμά να συζητήσει πολιτικά και ο Κώστας κρεμάει στο ψιλικατζίδικο του τις φωτογραφίες του βασιλιά, του Ζωϊτάκη, του Παπαδόπουλου.

Η φωτιά, ωστόσο, σιγοκαίει. Ο αδελφός του φτιάχνει βόμβες, χωρίς φυσικά να ξέρει τίποτα ο Κώστας. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τοποθετεί τις βόμβες σε κουτιά καπνού, που ο Κώστας πουλάει στο ψιλικατζίδικο. Κι αυτός, αγνοώντας τι περιέχουν τα κουτιά στην πραγματικότητα, τα πουλάει στον συνταγματάρχη πελάτη του ως …καπνό! Τα πράγματα μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ, όταν φθάνει η βραδιά του Πολυτεχνείου. Ο Κώστας κατεβαίνει στην διαδήλωση, αλλά τραυματίζεται από μια σφαίρα… Επακολουθούν η 25η Νοεμβρίου, η Κύπρος, η επιστράτευση και η επάνοδος της Δημοκρατίας.

Ελληνική παραγωγή του 1975 σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Κώστας Βουτσάς, Ελένη Μαυρομάτη, Καίτη Ιμπροχώρη, Κούλα Αγαγιώτου, Γιώργος Ζοϊφίδης και Γιάννης Πετρόπουλος.

Related posts

Backstage με τη Ζέτα

supervisor

Madonna: “Με το Madame X θέλω να νοιώσω ξανά αφελής” (BΙΝΤΕΟ)

editor

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live