Gossipstory.gr
Lifestyle Media

Το 10ο επεισόδιο της σειράς «Στο Κλαρί» με την Momusita σου κάνει παρέα στην καραντίνα!

Η αγαπημένη κωμικός Momusita ξαναχτυπά, για ακόμη μια Παρασκευή, με το 10ο επεισόδιο του πιο σαρκαστικού δελτίου ειδήσεων «Στο Κλαρί», αποκλειστικά στο Instagram page του @momusnetwork!

Με σλόγκαν «Η ενημέρωση στα χειρότερα της» η νέα κωμικός καταπιάνεται με όλα τα καυτά θέματα της showbiz – από το τι πήγε στραβά το 2020 και προβλέψεις για τον τελευταίο μήνα, μέχρι την «βυσματική» είσοδο του κολλητού της Ιωάννας Τούνη στο MyStyleRocks.

Η Momusita επιστρέφει με ένα ακόμα ξεκαρδιστικό επεισόδιο «Στο Κλαρί»

Για το τέλος, αφήνει ακόμη ένα ξεκαρδιστικό topic of the week, αναλύοντας όλα τα απαραίτητα εφόδια που πρέπει να διαθέτει μια αξιοπρεπής πορνοστάρ για να εξασφαλίσει μια λαμπρή σταδιοδρομία.

Αν θες, λοιπόν, να κλάψεις από τα γέλια τρέξε στο Instagram του momusnetwork και παρακολούθησε το 10ο επεισόδιο της εκπομπής της Momusita.

Για να μην χάνεις επεισόδιο από την καυστική σειρά «Στο Κλαρί» και για να μαθαίνεις πρώτος τα νέα αρκεί απλά ένα follow στο IGpageτου @momusnetwork.

Related posts

Μενεγάκη-Χατζηδημητρίου: Η πρώτη τηλεοπτική συνάντησή τους -(video)

Αναστάσης Δαφνής

Big Brother – Spoiler: Απρόσμενη “εισβολή” στο Μπλε Δωμάτιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Γιάννης Μαυρίδης

Oι πενηντάρηδες που βάζουν κάτω και τους εικοσιπεντάρηδες! – (φωτο)

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live