Gossipstory.gr
Lifestyle

Τροχαίο για τον Κρατερό Κατσούλη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου!

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Κρατερός Κατσούλης την ώρα που πήγαινε στις εγκαταστάσεις του Star. Η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» ανέφερε πως ο παρουσιαστής τράκαρε και για αυτό δεν ήταν στην έναρξη της εκπομπής.

«Να σας πω ότι ο Κρατερός δεν είναι αυτή τη στιγμή μαζί μας, γιατί έγινε ένα τρακάρισμα την ώρα που ερχόταν. Είναι όλα καλά, απλώς θα περιμένει την οδική βοήθεια. Μόλις μπορέσει θα είναι μαζί μας. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλώς ήταν ένα πολύ ατυχές περιστατικό. Σε λίγο θα είναι εδώ και είναι μια χαρά στην υγεία του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα ο Κρατερός ήταν στην θέση του στην εκπομπή και τόνισε ότι άργησε γιατί είχε ένα τροχαίο ατύχημα που ευτυχώς δεν ήταν σοβαρό και υπογράμμισε πως εκείνος έφταιγε γιατί ο μπροστινός οδηγός φρέναρε απότομα και εκείνος δεν πρόλαβε να φρενάρει και έτσι προκλήθηκε το ατύχημα.

Related posts

Μενεγάκη: “Ο γιός μου έγινε κούκλος, δεν είναι τόσο Λάτσιος…”-(video)

supervisor

Η 4η σοκολάτα Ruby είναι γεγονός από το fresh και την callebaut

editor

Αστέρης Κρικώνης: Η εξομολόγηση του για τα δύσκολα χρόνια και τα δάκρυα στα μάτια (ΒΙΝΤΕΟ)

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live