Gossipstory.gr
Υγεία & Ομορφιά

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά πιο λαμπερές από ποτέ με την exclusive περιποίηση από την beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και απαιτούν λάμψη και ομορφιά. Αφιερώνουμε χρόνο για την προσωπική μας περιποίηση και εμπιστευόμαστε την beauty expert Έλενα Κοκκαλίδου για την φροντίδα του προσώπου μας!

Ξεκινάμε από lash extensions ή lash lift για μακριές βλεφαρίδες που γεμίζουν και ομορφαίνουν το βλέμμα. Με τις extension βλεφαρίδες θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας! Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία προς μία με τη μέθοδο “One by One”. Με τη συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες και ίσιες βλεφαρίδες.

Συνεχίζουμε με brow lamination για καλοσχηματισμένα φρύδια που πλαισιώνουν το πρόσωπο και αναδεικνύουν το πρόσωπο. Το brow lamination είναι η ανύψωση των φρυδιών, είναι μια νέα ημιμόνιμη θεραπεία εναλλακτική του microblading. Σου επιτρέπει να ανυψώσεις τις φυσικές τρίχες των φρυδιών δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα γι’ ένα γεμάτο και πλούσιο φρύδι, καλύπτοντας διάφορα κενά με αρκετά φυσικό και όχι μόνιμο αποτέλεσμα.

Το μασάζ gua sha είναι μια τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος για το πρόσωπο και τον λαιμό. Προέρχεται από τον κινεζικό πολιτισμό και είναι μία θεραπεία χαλάρωσης από το στρες και την ένταση μέσω της αποστράγγισης της λέμφου από τις τοξίνες. Λειτουργεί από μέσα προς τα έξω και γίνεται τόσο θεραπευτικά όσο και προληπτικά. Καταπολεμά το πρήξιμο σε συνδυασμό με τεχνικές ανάπλασης και σύσφιξης της επιδερμίδας του προσώπου με στόχο την αντιγήρανση. Η θεραπεία γίνεται με πέτρες χαλαζία και είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. 

Και τέλος, μια μάσκα, διαφορετική και κατάλληλη  για την κάθε επιδερμίδα και τις ανάγκες της. Κατά τους χειμερινούς μήνες, προτιμότερες είναι οι μάσκες ενυδάτωσης και καταπράυνσης. Σε συνδυασμό με λίγη τονωτική λοσιόν και ελαφρύ ταμπονάρισμα, κάνουν τη διαφορά! 

Related posts

Διαβάστε όλα όσα θα πρέπει να γνωρίζετε για τα οδοντικά εμφυτεύματα

Αναστάσης Δαφνής

Πως αντιμετωπίζει τον πονοκέφαλο η Υβόννη Μπόσνιακ;

Γιάννης Μαυρίδης

Η Ελένη Φουρέιρα επιλέγει προϊόντα Natura Siberica

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live