Gossipstory.gr
Lifestyle

Χάρης Γρηγορόπουλος: “Με το ζόρι με άφησε ο Alpha να κάνω τέσσερα επεισόδια στο Καφέ της Χαράς” (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι δηλώσεις του ηθοποιού για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς!

Συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» παραχώρησε ο ηθοποιός Χάρη Γρηγορόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως το κανάλι του Alpha δεν χάρηκε και πολύ με την συμμετοχή του ηθοποιού στο remake της σειράς καθώς συμμετέχει στη σειρά «Έλα στη θέση μου».

«Θα είμαι για 4 επεισόδια στο Καφέ της Χαράς λόγω της ανειλημμένης υποχρέωσης που είχα στον Alpha δεν μπορούσα να κάνω παραπάνω. Θεωρούν ότι είναι ανταγωνιστικά προϊόντα και έχουν δίκιο. Είναι γνωστή η αντιπαλότητα που έχουν τα κανάλια μεταξύ τους. Εντάξει, τι να κάνουμε, το δεχόμαστε. Δεν χάρηκαν και πολύ με τη συμμετοχή και με το ζόρι με άφησαν να κάνω τέσσερα επεισόδια. Δεν γινόταν όμως να μην τα κάνω γιατί έπρεπε να γίνει μια σύνδεση μιας και είναι πολύ βασικός και αγαπημένος ήρωας ο Τρελαντώνης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γρηγορόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Το παράξενο τρέιλερ του Ντάνιελ Ράντκλιφ – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Γιώργος Παπαδόπουλος: Ξυρίστηκε και έγινε αγνώριστος! (ΦΩΤΟ)

editor

“ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ONIRAMA

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live