Gossipstory.gr
Media

Χαιρέτα μου τον Πλάτανo: “Πυρ και μανία” η Καλλιόπη, με τα ψέματα του Ασημάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

Απόψε στις 20.00

Η προεκλογική περίοδος για τον Πλάτανο ξεκινά! Ο Παρασκευάς, με την παραίτησή του, βάζει το χωριό σε μεγάλη περιπέτεια.

Για τον Παρασκευά, βέβαια, είναι απλώς μια αιφνιδιαστική κίνηση, για να ανανεώσει την ψήφο εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του. Άλλωστε, θεωρεί ότι οι εκλογές θα είναι περίπατος. Αληθεύει, όμως, κάτι τέτοιο ή θα του γυρίσει μπούμερανγκ;

Η Καλλιόπη είναι πυρ και μανία με τα ψέματα που της αράδιασε ο Ασημάκης, ο οποίος, όμως, προλαβαίνει να φύγει από τον Πλάτανο, πριν αναμετρηθεί μαζί της.

Το γράμμα, όμως, που της αφήνει, σκίζει στα δυο την καρδιά της ρομαντικής Καλλιόπης. Ο Παναγής ερευνά το θέμα του λαθροκυνηγού με τις υποψίες του να επικεντρώνονται στον Στάθη, με αποτέλεσμα η Κατερίνα ν’ αναγκαστεί να του πει την αλήθεια για τον πατέρα της, ζητώντας κάλυψη.

Ο Παρασκευάς συμφιλιώνεται με τον Χαραλάμπη, ενώ ο Τζώρτζης, πάνω στα νεύρα του, αποκαλύπτει κατά λάθος στη Χρύσα τη συμφωνία Κατερίνας-Παναγή.

Μια ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία του Φωτεινού για τον Στάθη Κυριαζή προκαλεί ένα ντόμινο γεγονότων, που ξεκινάει με τη σύλληψη του Στάθη και καταλήγει στην προσωρινή διαθεσιμότητα του Παναγή, που του επιβάλλει ο διοικητής του από το Φωτεινό για συγκάλυψη λαθραίου κυνηγιού.

Ποιος, όμως, βρίσκεται πίσω από την ανώνυμη καταγγελία;

Related posts

Τα πρώτα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού για την μεταγραφή στο E! -(φωτο)

supervisor

Νίκος Μουτσινάς: “Θα ξαναέκανα πρωινό”

editor

Αγγελική: Απόψε η καθηλωτική αυλαία για την σειρά του ALPHA – “Όλα τελειώνουν”

Γιάννης Μαυρίδης

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live