Gossipstory.gr
Lifestyle

Χώρισε η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι συνέβη ανάμεσα στο ζευγάρι;

Η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Γιώργος Λάγιος έδειχναν πολύ ερωτευμένοι μάλιστα στις δηλώσεις τους μιλούσαν πάντα με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλο. Τι συνέβη όμως και το ζευγάρι επέλεξε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Σύμφωνα με την Μαρία Αντωνά και τα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day» το ζευγάρι χώρισε πριν από μερικές μέρες όμως διατηρούν άριστες σχέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να τα βρουν ξανά.

«Τελικά χώρισαν πριν από μερικές μέρες. Μου το διαβεβαίωσε ο ίδιος ο Γιώργος Λάγιος, τον οποίο συνάντησα πριν από λίγες μέρες. Μου είπε ότι δεν είναι πλέον μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Έχουν χωρίσει πολύ φιλικά. Ήταν σχεδόν τρεις μήνες μαζί, αλλά από ό,τι φαίνεται, αυτή η σχέση κάπου εδώ τελείωσε. Βέβαια, ο Γιώργος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο, κάποια στιγμή στο μέλλον να ξαναείναι μαζί, γιατί δεν έχουν χωρίσει άσχημα. Χώρισαν γιατί πιστεύουν πως οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν μπορούν να λειτουργήσουν», είπε μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Η Τζοβάνα Φραγκούλη επέστρεψε στο κανάλι των ευχών, Jovannas Wish channel και είναι έτοιμη να μοιράσει χαμόγελα

Γιάννης Μαυρίδης

Ο Γιώργος Ντάβλας στο εστιατόριο της Μαρίας Δακτυλίδη στη Μύκονο

Γιάννης Μαυρίδης

Χριστίνα Μπόμπα: Αποκάλυψε πόσα κιλά είναι!

editor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live