3 “αθόρυβες” στάσεις για να μην σε πάρει χαμπάρι κανένας στις γιορτές!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Διότι καμιά φορά το σιωπηλό σεξ…είναι το καλύτερο!

Όλοι μας κατά καιρούς θα έχουμε βρεθεί σε σπίτι φίλων και συγγενών, με αποτέλεσμα να δυσκολευόμαστε να κάνουμε κάτι με τον άνθρωπό μας. Πόσο μάλλον όταν κινδυνεύεις να ακουστείς!

Παρακάτω λοιπόν, παραθέτουμε τις 3 “αθόρυβες”στάσεις, για να σε βγάλουμε απ’τη δύσκολη θέση και έτσι να το απολαύσεις όσο δε φαντάζεσαι:

Το “βουβό” ιεραποστολικό

Η κοπέλα “περικυκλώνει” με τα πόδια της την μέση του αγοριού της και έρχονται όσο πιο κοντά γίνεται.  Η βιασύνη σε συνδυασμό με την πίεση του χρόνου θα λειτουργήσουν ευεργετικά στην όλη κατάσταση και έτσι κανείς δεν θα αντιληφθεί το παραμικρό.

Στην χειρότερη, αν κάποιος τους καταλάβει, μπορεί να αποκαλύψουν ότι κάνουν yoga γυμνοί στο κρεβάτι.

Δεν θα τους πιστέψει κανένας, αλλά θα έχουν μια δικαιολογία!

Ο “τίμιος”σταυρός

Το αγόρι κάθεται ξαπλωμένο οριζόντια στο πλάι και η κοπέλα “κουμπώνει” κάθετα στον ίδιο.

Η στάση αυτή, είναι προτιμότερο, να πραγματοποιηθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη του έτους, και έτσι “αμίλητοι”που θα είναι, θα τους “μπει” η χρονιά με τον καλύτερο τρόπο!

“Στήσε με στον τοίχο”

Η γυναίκα μένει όρθια, ανοίγοντας τα πόδια της, στηρίζοντας τα χέρια στον τοίχο και ο άνδρας “επικεντρώνεται” στον στόχο.

Οι δυο τους δεν θα βγάλουν μιλιά σε καμία περίπτωση.

Ο άνδρας όμως  μπορεί να κλείσει το στόμα της κοπέλας, σε περίπτωση που βγάλει κάποια άναρθρη κραυγή, οπότε…ούτε γατά ούτε ζημιά!

 

 

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.