3 φαντασιώσεις σχεδόν κάθε άντρα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι σεξουαλικές φαντασιώσεις δεν λείπουν από κανένα φίλο!

Όσο και η γυναίκα το ίδιο και ο άντρας έχει διαφορές φαντασιώσεις μαζί σου που αρκετές φορές ντρέπεται να τις πει. Άλλες φορές μπορεί να φοβάται και την αντίδραση σου οπότε σιωπά και άλλες πάλι προτιμά να τις κρατά για την εαυτό του.  

Τρεις από αυτές είναι:

Στο ασανσέρ

Είναι μία από τις μεγαλύτερες φαντασιώσεις. Μπαίνεις στο ασανσέρ πατάς το stop και.. αυτό ήταν! Η σκέψη ότι μπορεί κάποιος να καταλάβει είναι αυτό που φτάνει την αδρεναλίνη στο κόκκινο.

Σε ένα πάρκινγκ

Σε ένα απόμερο μέρος μέσα ένα παρκινγκ με ελάχιστό φωτισμό. Σαν αυτό που βλέπουμε στις ταινίες οι περισσότεροι άντρες έχουν βάλει τον εαυτό τους στη θέση εκείνου του ηθοποιού.

Οι ήρωες

Ο Batman, o Superman και διάφοροι άλλοι ήρωες έχουν μια ιδιαίτερη σκοτεινή πλευρά. Σώζουν ανθρώπους και πολλές φορές κοπέλες τους ερωτεύονται και ας μη τους έχουν δει χωρίς τη στολή. Κάτι τέτοιο λοιπόν φαντάζονται και οι άνδρες ότι σε σώζουν και εσύ τους ερωτεύεσαι και γίνεσαι δικιά τους.  

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.