3 συμπεριφορές που κανένας άντρας δεν αντέχει!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Εσύ θα συνεχίσεις τα ίδια;

Κάποιες συμπεριφορές των γυναικών είναι αφόρητες για τους άντρες αλλά αντί να το καταλάβουμε για να τις σταματήσουμε συνεχίζουμε ακάθεκτες και πολλές φορές νιώθουμε και καλά με αυτό! Ήρθε όμως η ώρα να αναθεωρήσουμε κάποιες από τις κακίες συνήθειες και να τις κόψουμε τελείως!

Τι ενοχλεί τελικά τους άντρες;

Η υπερβολική ζήλεια!
Άστον να βγει με τους φίλους του και γενικά δώσε του χώρο. Μην τον καταπιέζεις γιατί το αποτέλεσμα θα είναι η ξενέρα, κάποιος τσακωμός ακόμα και ο χωρισμός.

Σχόλια για άλλες γυναίκες ειδικά αν είναι άσχημα!
Μπορούν αν γίνουν τρελοί οι άντρες ακούγοντας τη γυναίκα που έχουν δίπλα τους να σχολιάζει τα πάντα και τους πάντες με αποτέλεσμα από ένα σημείο και μετά να μην σου δίνει καν σημασία!

Η συνεχής επιβεβαίωση!
Για να είναι μαζί σου προφανώς και του αρέσεις σαν γυναίκα και δεν χρειάζεται να τον ρωτάς συνέχεια αν του αρέσεις αν είναι όμορφη, και αν, αν, αν… Μην γίνεσαι κομπλεξική και το κυριότερο μην δείχνεις ανασφαλείς.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.