3+1 συμβουλές για τη σχέση σου που καλύτερα να απορρίψεις

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Άκου αλλά πρόσεχε πως θα πράξεις!

Σε κάθε συζήτηση που αναφέρεται σε ζητήματα σχέσης όλοι θέλουν να δώσουν τη δική τους συμβουλή. Άλλες φορές γιατί τη θεωρούν αλάνθαστη και άλλες γιατί μπορεί σε αυτούς όντως να βοήθησε. Όπως και να ‘χει οι σχέσεις είναι διαφορετικές και ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά.

Εδώ θα βρεις κάποιες από τις συμβουλές που ίσως να ακούς συχνά και πρέπει να αποφύγεις.

“Τι κάθεσαι πήγαινε αμέσως στον επόμενο”

Ο κάθε ένας περνάει διαφορετικά τη φάση του χωρισμού. Αν και είναι από τις πιο συχνές ατάκες φίλων πρόσεξε πριν βιαστείς να το κάνεις.

“Άστον να περιμένει”

Μπορεί να είσαι στην αρχή μιας σχέσης και οι φίλες σου, σου λένε να μην ενδώσεις γρήγορα. Αν και από τη μία έχει βάση αυτό που λένε, εσύ κοίτα να είσαι σίγουρη και πέρασε μαζί του όσο χρόνο θέλεις.

“Εγώ θα σου πω τι θα του κάνεις για να τον τρελάνεις”

Ο κάθε άντρας είναι διαφορετικός και δεν “τρελαίνονται” όλοι με τα ίδια. Μπορεί τα κόλπα που θα σου πει η φίλη σου να βοήθησαν αυτή και τον αγαπημένο της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα λειτουργήσει και στη δική σου σχέση.

 “Πολύ χαλαρό δεν τον έχεις; Άντε να παντρευτείτε”

Είναι από τις ατάκες που ακούς συνήθως από συγγενής. Ο γάμος είναι ένα μεγάλο βήμα για την ζωή του κάθε ανθρώπου και έρχεται μετά από ώριμη σκέψη και από τους δυο σε ένα ζευγάρι. Για αυτό σε καμία περίπτωση μην βιαστείς να το κάνεις,όσο και αν μπορεί να σε ζαλίζουν για το πότε με το καλό θα φάνε τα κουφέτα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.